Ligi de la Puterea dragostei, înapoi în emisiune? Unde a fost surprinsă: „Un monstru...”

Ligi
Ligi

Ligi a luat pe toată lumea prin surprindere.

Ligi de la Puterea dragostei este dorită în continuare de către mulți fani de-ai emisiunii în casă. Iar marea dorință a acestora pare că s-a îndeplinit, după luni întregi în care a fost întrebată când revine în emisiune.

În urmă cu câteva săptămâni, Ligi a fost dată de gol de către Raluca Munte, care a spus că Ligi este mai pregătită ca niciodată să se întoarcă în emisiunea care a făcut-o celebră.

Însă timpul a trecut, iar răbdarea fanilor a început să fie din ce în ce mai încercată.

Însă ziua cea mare pare că a venit, iar Ligi a fost surprinsă din nou în casa Puterea dragostei. Aceasta s-a filmat pe aceleași holuri pe care de obicei se filmează și ceilalți concurenți din casa Puterea dragostei.

Ligi
Ligi

Zilele trecute, Ligi a mers la un club, unde a ales o ținută nonconformistă.
Tânăra și-a pus o șapcă pe cap și a ales o pereche de pantaloni de trening, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Citeste si: Andy s-a împăcat cu Ana Maria Lintaru?! Cei doi foști iubiți s-au apropiat din nou la cununia Siminei cu Alex Zănoagă!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, desființată de fani: „Nu te mai gudura...”

Citeste si: Andreea Pirui de la Puterea dragostei, ipostaze incendiare cu Iancu în club: „Ce femeie corectă...”

Te vrem iar in casă/ Monstru direct:))/ De ce nu te intorci 😕/ Faino...imi place ca stii ce vrei!”, au fost doar câteva dintre fotografii.

 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Andy s-a împăcat cu Ana Maria Lintaru?! Cei doi foști iubiți s-au apropiat din nou la cununia Siminei cu Alex Zănoagă!

Andy de la Puterea Dragostei pare să se fi apropiat iarăși de fosta sa iubită Ana Maria Lintaru, mai ales după ce s-au revăzut la cununia Siminei cu Alex Zănoagă de săptămâna trecută

Surpriză uriașă la cununia Siminei cu Alex Zănoagă de vinerea trecută. La petrecerea care a avut loc la un select ballroom din zona Pajura au venit și foștii colegi de la Puterea dragostei din sezonul 1.

Printre cei care au participat la eveniment s-au numărat și Andy Adetu sau Ana Maria Lintaru, despre care, se știe foarte bine, că au avut o relație cu un an înainte ca ei să intre, pe rând, în casa Puterea dragostei, unul pentru a forma un cuplu cu Roxana, iar celălalt cu…Bogdan Mocanu.

La o săptămână de la venirea tinerei în show, Andy dezvăluia totul despre relația pe care a avut-o cu Ana Maria, și marșa și pe ideea că fata și-a făcut un pic de ”reclamă” pe spatele lui! ”Ana a intrat în casă

și s-a folosit, oarecum, de numele meu, ceea ce nu este un lucru tocmai rău. Noi am avut o legătură în trecut, suntem vecini în Brăila, ne cunoștem de când eram copii, și ne-am împrietenit mai mult în urmă cu doi ani, după ce ne-am regăsit, dacă pot spune așa! A fost o perioadă frumoasă, dar scurtă, întrucât nu am fost iubiți decât câteva luni. Nu puteam continua mai mult, fiindcă Ana era dificilă, negativistă și nu ne completam”, a povestit bărbatul.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Ella de la Puterea dragostei, desființată de fani: „Nu te mai gudura...”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies