Ligi de la Puterea dragostei, mesaj impresionant pe pagina sa: „Ești lângă mine atunci când nimeni nu e”

Ligi
Ligi

Ce a transmis Ligi de la Puterea dragostei pe pagina sa de socializare, în urmă cu puțin timp. Concurenta a reușit să impresioneze pe toată lumea.

Ligi și concurenții de la Puterea dragostei sunt în permanență în legătură cu cei dragi lor, deși se află la distanță de ei în aceste momente dificile. Aceștia se află în siguranță în casa Puterea dragostei și au parte de tot sprijinul necesar pentru a trece cu bine peste aceste încercări la care sunt supuși oamenii din întreaga lume.

Citeste si: Un nou cuplu la Puterea Dragostei! Au recunoscut că sunt împreună!

Concurenta a postat pe pagina sa o rugăciune pentru ea și pentru cei care îi apreciază evoluția în casa Puterea dragostei.

Ligi rugaciune
Ligi rugaciune

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„DOAMNE.... Esti langa mine si atunci cand nu te chem,
Esti langa mine si atunci cand nu as merita nimic,
Esti langa mine si atunci cand nimeni nu e...


Esti langa mine NECONDITIONAT!❤️”, a scris Ligi pe pagina sa de socializare, alături de o imagine sugestivă:

Cum au reacționat fanii

„Acolo unde oamenii rănesc, Dumnezeu mângâie”. Iar fanii nu au întârziat să îi transmită urări de bine:

Citeste si: Nici nu s-a despărțit bine de Iasmina Halas, că Philip de la Puterea Dragostei și-a găsit consolarea în brațele lui Bernadett. Detalii spumoase despre relația celor doi!

Frumos ,Ligi! Sa asculti si melodia “You say” a lui Lauren Daigle sa vezi ce bine se potriveste cu ceea ce simti acum. Be safe!/ Draga mea eu iti doresc tot binele din lume esti o persoana minunata nu te compari cu nimeni de acolo, dar Cătălin nu este pt tine cum nu a fost nici Philip! Tu meriți un bărbat sa te iubească asa cum esti tu nu sa încerce să te schimbe! Esti favorita mea si cum te doare pe tine cum vb ceilalți si jignesc asa ne doare si pe noi susținători tai! Eu zic sa

ii ignori pe toti care te jignesc pt ca tie ca persoana sa jignesti nu iti sta bine esti prea finută si inteligenta sa te cobori la nivelul lor!!te pup!!Si sanatate multa!”, i-au transmis susținătorii, care au vrut să știe dacă Ligi se referă la o persoană anume:

Citeste si: Cum a aparut Livian in emisiune, in plina criza legata de coronavirus

„Nu are legătură cu o persoană anume😊...e la general...tindem să credem că vom găsi ceea ce ne cere sufletul nostru în oameni, dar, din păcate uităm că doar lângă Dumnezeu găsim totul, iubire, pace, fericire, recunoștință, apreciere, mulțumire, împlinire, încredere, iertare.....TOT!❤️”, a mai scris Ligi pe pagina sa.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, șoc total! ”M-au trimis la plimbare”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies