Ligi de la Puterea dragostei, plimbare romantică pe lac alături de un bărbat

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei in emisiune

Cu cine a fost surprinsp fosta concurentă de la Puterea dragostei. Tânăra a recunoscut cine este bărbatul cu care s-a plimbat.

După plecarea de la Puterea dragostei, toată lumea a așteptat ca Ligi Dolha să își găsească repede sufletul pereche, după dezamăgirea pe care a suferit-o în casă.

Tânăra a decis să nu se grăbească prea mult să cunoască pe cineva și s-a preocupat mai mult să reia legătura cu prietenii săi, pe care nu a apucat să îi vadă cât timp s-a aflat în Turcia.

Zilele trecute, Ligi de la Puterea dragostei a realizat mai multe InstaStory în care se distra de minune alături de un prieten drag, pe nume Cristian. Cei doi au mers împreună cu hidrobicicleta, iar Ligi nu a ratat ocazia de a filma această distracție, care le-a adus amândurora zâmbetul pe buze.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Îmbrăcată extrem de elegant, tânăra s-a chinuit puțin să dea la pedalele hidrobicicletei, iar prietenul său i-a adus aminte că face sală de ani de zile, așa că nu ar trebui să se plângă.

Ligi de la Puterea dragostei
Ligi de la Puterea dragostei si prietenul ei[Sursa foto: Instagram]

Ligi, de nerecunoscut după ce a ajuns la medicul estetician

Acum mai bine de o săptămână, Ligi de la Puterea dragostei i-a luat prin surprindere pe toți susținătorii săi.

La numai câteva zile după ce și-a mărit buzele, Ligi a decis să se micșoreze, nemulțumită de rezultatul final.

Fosta concurentă a pășit pragul cabinetului medicului estetician, unde a avut parte de o nouă intervenție, pentru ca buzele sale să arate mult mai natural.

„Ce credeți că mi-am făcut astăzi? Niște buze superbe de botox! Sunt puțin inflamate acum, dar le-am conturat și le-am micit puțin.

Mâine o să fie și mai frumoase că astăzi sunt inflamate. Au trecut doar câteva ore de la injectare și văd cât de micuță e buza de sus față de cea de jos. Mi se pare că e prea mare discrepanța între buza de sus și cea de jos în care nu am injectat soluție de topit acidul. Mă obișnuisem cu ele așa.... Sunt și puțin vânătă, dar nu mă doare!", a spus Ligi, pe Insta Story, imediat după intervenția estetică.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

EXCLUSIV! Roxana de la Puterea dragostei și Turcu s-au despărțit!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies