Ligi de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Phillip a făcut publice filmulețe indecente cu ea: „Nu este nimic de judecat...”

Ligi si Phillip
Ligi si Phillip

Ce a transmis Ligi de la Puterea dragostei, după ce Phillip a făcut publice filmulețe indecente cu ea.

După ce Philip a făcut publice filmulețe indecente cu el și Ligi, toți fanii emisiunii au vrut să vadă ce reacție va avea concurenta de la Puterea dragostei.

După numai câteva săptămâni de relație, Ligi și Phillip au pus punct poveștii lor de dragoste, iar Phillip s-a reorientat către Berna, însă a scos la iveală un adevăr șocant.

În cadrul unui vlog, a ieșit la iveală că Phillip a scos la iveală mai multe filmulețe indecente cu el și cu Ligi

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Erau amandoi in pat, dar imbracati. El a spus ca au consumat relatii intime si ca are si dovezi in sensul asta", a fost dezvaluirea facuta in vlogul respectiv.

Citeste si: Jador și-a anulat toate concertele! Ce se întâmplă cu familia sa: „Doamne ajută să trecem cu bine...”

„Ligi a spus ca nu a facut nimic cu Philip. Dar ideea este că este un lucru urât.

Voi ce părere aveți despre acest bărbat care a filmat-o pe iubita sa în intimitate? Nu ai niciun drept să pui filmulețele alea, fără acordul persoanei repective. E urât ce ai făcut, e groaznic", s-a mai afirmat in acest vlog.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, filmată la clinică! Ce a dezvăluit despre mama sa oarbă

Ligi si Phillip
Ligi si Phillip

Ligi evită să discute despre scandalul momentului

În timp ce toată lumea aștepta să vadă ce va spune Ligi, se pare că aceasta își vede în continuare de parcursul său în emisiune și nu se teme de filmulețele care i-ar putea distruge viața personală.

Citeste si: Cine e fata care apare în videoclipul lui Jador de la Puterea Dragostei! Nimeni nu se aștepta la asta

„Ce fac oamenii mei frumoși? Și nu mă mai criticați că vă vorbesc în limba engleză, pentru că ador această limbă. Așa că nu este nimic de judecat. Acum așteptăm să vină băieții, nu mai avem răbdare, chiar nu mai avem, dar insistăm să avem răbdare, pentru că mereu suntem niște drăguțe. Vă pup, să nu uitați că sunteți cei mai frumoși



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ella de la Puterea dragostei, filmată la clinică! Ce a dezvăluit despre mama sa oarbă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies