Ligi de la Puterea Dragostei și-a găsit marea iubire. Cine este bărbatul care i-a furat inima fostei concurente?

ligi dolha iubit
Ligi de la Puterea Dragostei și-a găsit fericirea în brațele unui bărbat adevărat

După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu Livian Pop, acum Ligi Dolha de la Puterea Dragostei s-a afișat la brațul unui bărbat misterios.

Ligi de la Puterea Dragostei și-a surprins fanii atunci când a apărut la brațul unui bărbat misterios într-un restaurant luxos din Cluj. Cine i-a furat inima fostei concurente?

Ligi de la Puterea Dragostei și-a găsit marea iubire. Cine este bărbatul care i-a furat inima?

După ce au apărut zvonuri cum că Ligi Dolha ar avea o relație cu Livian Pop, fostul iubit al Biancăi Comănici, cei doi au negat orice urmă de apropiere sentimentală și au spus că sunt doar prieteni buni.

„O colaborare nu înseamnă că am ceva cu omul ăla. Nu este nimic între mine și Livian. Hate-ul vostru nu o să mă oprească din ceea ce îmi doresc. Dintr-o simplă colaborare, ați făcut un adevărat circ. Nu înțeleg de ce spuneți că mi-am bătut joc de Bianca. Ce am făcut? Mi-am făcut curaj să cânt. Eu cu Bianca nu am nicio problemă. Între mine și Livian nu există nimic intim și nici nu va exista”, ”, a declarat Ligi.

Citeste si: Radu și Adriana, noul cuplu din casa Puterea Dragostei!

darius si ligi de la puterea dragostei
Ligi de la Puterea Dragostei s-a afișat la brațul lui Darius, noul ei iubit[Sursa foto: stirilekanald.ro]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Recent, frumoasa blondină s-a afișat la brațul unui bărbat misterios, plin de mușchi și cu o mașină extrem de scumpă, semn că are tot ce-și dorește.

Citeste si: Marinescu, dezvăluiri șocante despre o concurentă din Casa Puterea Dragostei! „Nici nu vreau să vorbesc cine a fost în spatele tău, cunosc mai mulți!”

Bărbatul care a cucerit-o pe Ligi de la Puterea Dragostei este originar din Albania, însă locuiește la Cluj, acolo unde a și cunoscut-o pe fosta concurentă.

ligi si darius
Darius este noul iubit al lui Ligi de la Puterea Dragostei[Sursa foto: stirilekanald.ro]

Se pare că cei doi sunt extrem de pasionați de fitness, fapt care i-a adus împreună și i-a făcut să-și dorească o relație serioasă.

Darius Marc, căci așa îl cheamă pe iubitul Ligiei de la Puterea Dragostei, a fost văzut ducând-o pe blondină într-un restaurant luxos din centrul orașului.

La fel ca și Ligi, Darius este pasionat de tatuaje, sport și mașini, câteva lucruri pe care le au în comun cei doi tineri îndrăgostiți.

 



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Culiță Sterp de la Survivor România 2021 are probleme de sănătate

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies