Ligi de la Puterea dragostei și-a șocat fanii cu ultima apariție: „Urâtă din naștere...”

Ligi de la Puterea dragostei și-a șocat fanii cu ultima apariție: „Urâtă din naștere...”
Ligi de la Puterea dragostei și-a șocat fanii cu ultima apariție: „Urâtă din naștere...”

Cum a apărut Ligi pe stradă, ziua.

Ligi de la Puterea dragostei a reușit încă o dată să intre în atenția susținătorilor emisiunii cu o fotografie controversată.

Fosta concurentă a oprit circulația cu o ținută extrem de sexy, iar comentariile nu au întârziat să apară, mai ales că era vorba despre un loc public, iar ținuta lui Ligi nu se potrivea deloc în acest context.

Cu toate că Ligi are un program extrem de strict de antrenamente și a reușit să aibă un corp armonios, susținătorii ei nu sunt de acord cu operațiile pe care le-a făcut și din acest motiv au

început să comenteze acid:

„Păcat ca nu e corpul tău natural 🤣/ Plastic/ Am o imprimantă 3D care poate scoate figurine identice:))/ Și o chestie, măcar dacă erai operată aveai o scuză pentru că ești urâtă, dar ai recunoscut că ești urâtă din naștere, așa că BRAVO/ Doamne, cât de urâtă poți să fii și se vede că ești operata peste tot, și un sfat nu mai ridica fundul cu mâna că tot urâtă rămâi 🤣”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor lui Ligi, care au taxat-o pentru această apariție.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, secretul buclelor perfecte! Cum s-a aranjat, de față cu Livian

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei, imagine incendiară cu Bogdan Mocanu: „Fetița noastră”

Citeste si: Dezvăluiri cutremurătoare! Una dintre concurentele de la Puterea dragostei nu poate face copii

Hahahaha, am și omoplații făcuți, aoleu! Hello, am doar sânii și buzele! Ce creiere pline de frustare și invidie, vai și amar!”, le-a transmis Ligi 

Ligi de la Puterea dragostei, surprinsă în club cu un fost concurent! Cu cine s-a distrat toată noaptea

Chiar ea a făcut publice imagini.

Ligi de la  Puterea dragostei  se distrează de minune de când a ieșit din casa Puterea dragostei.

După ce Raluca Munte a dat-o de gol pe Ligi că va reveni în casa Puterea dragostei, concurenta a fost surprinsă în club cu unul dintre foștii concurenți.

Ligi a fost surprinsă în club chiar cu Andrei, fostul concurent de la Puterea dragostei, cu care aceasta a fost la un pas de a forma un cuplu.

Cei doi au mers să se distreze și s-au fotografiat împreună.

Imaginea cu Ligi și cu Andrei i-a uimit pe mulți fani, care nu se așteptau să îi vadă în afara casei Puterea dragostei. Însă, încurcate sunt căile Domnului, nu-i așa?



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andra de la Puterea dragostei, imagine incendiară cu Bogdan Mocanu: „Fetița noastră”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies