Ligi și Berna s-au jignit din nou: "Cap de 45 de ani și corp de 3 ani." A început din nou războiul!

Ligi și Berna s-au jignit din nou:
Ligi și Berna s-au jignit din nou: "Cap de 45 de ani și corp de 3 ani." A început din nou războiul!

Ligi și Berna nu reușesc să facă pace. Chiar și cea mai mică scânteie reușește să reaprindă conflictul dintre cele două. Acum, concurentele și-au aruncat din nou cuvinte grele.

Tensiunile dintre Ligi și Berna par departe de a se fi încheiat. Cele două concurente se atacă reciproc de fiecare dată când au ocazia, iar subiectul care este dezbătut cel mai des este legat de aspectul fizic. Berna îi reproșează mereu lui Ligi că a exagerat cu operațiile estetice, în timp ce aceasta, la rândul ei, o critică pe Berna pentru felul în care arată, considerând că aspectul ei este unul îmbătrânit.

Citeste si: Simina de la Puterea dragostei, atac fără precedent la adresa Biancăi: „Tu când te...cu Mocanu, cum era? Nerușinato!”

Ligi și Berna s-au jignit din nou: "Cap de 45 de ani și corp de 3 ani." A început din nou războiul!

Săptămâna a fost una foarte tensionată pentru Ligi. Concurenta de la "Puterea Dragostei" a intrat în conflict cu Andreea Pirui, cea care până nu demult era prietena ei cea mai bună.

După ce lucrurile s-au mai liniștit între cele două, acum, Ligi și Berna sunt în centrul atenției. Concurentele s-au jignit reciproc și așa cum se întâmplă de obicei, Philip a intervenit în dispută, încercând să își apere actuala iubită.

Citeste si: Ramona de la "Puterea Dragostei" rupe tăcerea. A spus tot adevărul despre relația cu Livian: "Nu mă ascund de nimeni și..."

Ligi: Bine ți-a zis Pirui. Cap de 45 de ani și corp de 3 ani. Ești o sperietoare. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Berna: Ia uitați cum merge Ligi.

Ligi: Poate o să te mutileze Dumnezeu așa și chiar o să umbli așa.

Ce să zic? Copilul ăsta atrofiat este frustrat. 

Berna: Uită-te un pic la tine, draga mea, și după vorbește. Buza de jos îți cade, urât, nu mă face să zic mai multe. 

Berna i-a reproșat lui Ligi că ar fi trebuit să aibă o familie și copii la vârsta ei, moment în care Andreea Pirui a simțit nevoia să intervină. 

Nici Philip nu a stat departe de acest conflict, nu s-a mai abținut și a început să o jignească foarte tare pe Ligi, punând comportamentul lui pe seama comentariilor pe care acesta le-a făcut la adresa lui și a Bernei.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, despre noua intervenție chirurgicală a Biancăi: „Ne-am certat și ne-am bătut...”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri terifiante despre bătaia cu Daiana! ”Mi-a smuls un smoc de păr și a fost la un pas să mă taie cu cioburile”! Declarații exclusive de la Istanbul

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies