Like Creața a născut o fetiță: „E prea frumos cu ea”

Like Creața a născut
Like Creața a născut pe 7 martie

Like Creața este în culmea fericirii. Pe 7 martie, vedeta a devenit mamă pentru prima dată. Iată primele imagini cu bebelușul.

Bucurie imensă în showbiz! Like Creața a născut. Frumoasa tânără a devenit mamă pentru prima dată și a dat vestea cea mare în urmă cu puțin timp.

Like Creața a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă pe 7 martie, iar la scurt timp de la fericitul eveniment, vedeta a împărtășit frumoasa veste comunității sale de fani de pe rețelele de socializare. După multe zile extenuante în care micuța s-a lăsat așteptată, Like Creața este în culmea fericirii pentru că luni urmează să se întoarcă acasă cu cea mică.

„O iubesc de mor💖 Da, am născut și suntem bine, dar n-am apucat să postez... e prea frumos cu ea și am uitat de Insta/Fb🙈 Vă super multumesc pentru mesaje 🙏🏻 Ne revedem curând♥️
PS: maine mergem acasă😍 #zilemagice”, a scris Like Creața în descrierea fotografiei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Laurette s-a împăcat cu iubitul său! Cum au fost surprinși!

Fanii nu au întârziat cu sute de comentarii pentru a o felicita pe frumoasa tânără. „Felicitari!!! Multa multa sanatate si sa va bucurati de ea!! E o scumpa!!!❤❤❤❤❤❤🥰😇”, „Cel mai frumos cadou de ziua femeii. Sa îți petreci ziua acasă, cu minunea ta în brațe! Felicitări!! Și La multi ani de ziua mamei!”, „Sa fiți sănătoase și sa va bucurați de mică prințesa! ♥️”, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii ale internauților.

Like Creața
Like Creața are o fetiță[Sursa foto: Instagram]

Like Creața a născut! Vedeta credea că va naște la finalul lunii februarie

La finalul lunii ianuarie, Like Creața preconiza că va deveni mamă pe data de 22 februarie, aproximativ. În timpul vizitei la medicul care i-a făcut ecografia, tânăra i-a anunțat pe cei care o urmăresc că va naște natural și că abia așteaptă întâlnirea cu cea mică.

„O vedeți?! Este a mea:) Azi, am fost la control și am aflat că cea mică se pregătește să vină pe lume, nu la 40 de săptămâni, ci puțin mai devreme, dar tot in termen. Nu stiu exact data, având în vedere că vreau să nasc natural, dar, simt că pe 22 februarie o să o țin în brațe. Hai că m-am emoționat iar. Vă las:) Pupici și un weekend superb să aveți! Chiar, semănăm?!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies