Like Creața a născut pentru a doua oară: „Sunt topită după ea”

Like Creața
Like Creața a născut o fetiță

Cristina Lupu, cunoscută drept Like Creața, a devenit mamă pentru a doua oară! Ce nume special a ales pentru bebeluș.

Bucurie imensă în showbiz-ul românesc. Like Creața a devenit mamă pentru a doua oară pe 22 martie, iar acum a dezvăluit și ce nume inedit a ales pentru bebeluș.

Superba vedetă a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă și a decis să împărtășească acest moment și cu fanii săi, cei care o urmăresc zi de zi.

Celebra vloggeriță a împărtășit vestea cea mare la scurt timp după ce micuța a venit pe lume.

În plus, Like Creața a decis să le spună urmăritorilor săi și ce nume special a ales pentru fetiță. Este vorba despre Zea Maria.

Citeste si: Like Creața a dezvăluit sexul copilului! Mesajul emoționant postat de vedetă: „2022 e anul în care o să vii TU!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

''Ea este ZEA MARIA!!!🤍 Ieri a venit pe lume aceasta cretulina tare dulce🤍 #22.03.2022. Sunt topita dupa ea🥰 Va trimitem multi pupicei🤗 PS: in spate sunt florile de tati🥰'', a scris Like Creața pe rețelele de socializare.

Like Creața
Like Creața a născut o fetiță[Sursa foto: Instagram]

Pentru moment, fanii ei nu au putut să îi vadă și chipul micuței, însă acest lucru se va întâmpla atunci când părinții ei vor considera că este cazul.

Cristina Lupu, Like Creața, probleme în sarcină

În urmă cu câteva luni, Like Creața a anunțat că este însărcinată pentru a doua oară, la doar câteva luni după ce a născut, iar medicii i-au spus că își poate pune viața în pericol.

Citeste si: Like Creața, noi detalii despre cea de-a doua sarcină: „M-am jucat de-a Dumnezeu fără să vreau”

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Am primit multe întrebări dacă e ok că am rămas așa repede însărcinată, având în vedere că am născut prin cezariană. Am rămas însărcinată când Eza avea 4 luni. Știam că indicat e să aștepți 1 an sau măcar 10 luni. Văzând că mă simt foarte bine, am zis de ce nu?! O decizie pe care am luat-o fără să mă consult cu medicul meu”, a scris Like Creața pe Instagram.

Abia când a ajuns la medic și-a dat seama că nu este o situație obișnuită și că lucrurile s-ar putea agrava din moment în moment, iar viața ei și a copilului ar putea fi în pericol.

„Abia când am fost la control am aflat ce riscuri implica această sarcină. În cazul în care sarcina s-ar prinde fix pe tăietură sau lângă, șansele ca aceasta să se desprindă/desfacă sunt foarte mari, aproape de 100% și asta ar fi dus la alte complicații(...)

Una ar fi fost să nu mai poți avea copii după ce ai naște, iar sarcina oricum ar fi fost dusă cu greu până la capăt. Evident, contează și cât e de puternic organismul tău și cât de repede se recuperează, dar chiar și așa, e riscant. Ce să zic, m-am jucat de-a D-zeu fără să vreau, dar DUMNEZEU a ales să fim bine”, a mai scris vedeta.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies