Like Creața este însărcinată pentru prima dată: „Primul ei ornament”

Like Creața
Like Creața este însărcinată

Frumoasa vloggeriță Like Creața este însărcinată pentru prima dată. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite va avea o fetiță în curând.

Vești uriașe în showbiz! Fosta concurentă de la ”Chefi la Cuțite”, Like Creața, s-a pozat cu burtica de graviduță lângă bradul de Crăciun.

Frumoasa vloggeriță care a făcut parte din proiectul Like One, Like Creața, este însărcinată pentru prima dată, iar peste câteva luni își va strânge bebelușul în brațe.

Cristina Lupu și iubitul său sunt în culmea fericirii, iar în numai câteva luni își vor cunoaște fetița.

Frumoasa vedetă care a participat la Chefi la cuțite va avea o fetiță, iar recent s-a fotografiat lângă brad, cu burtica de graviduță.

Citeste si: LikeCreata este însărcinată pentru prima dată

Like Creața a scris un mesaj emoționant în dreptul fotografiei.”Primul ei ornament pentru brad🎄👼#mybabygirl💕 #momtobe #christmasiscoming”, a scris vedeta pe contul său de Instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Like Creața este însărcinată
Like Creața este însărcinată pentru prima dată[Sursa foto: Instagram]

Imaginea a fost apreciată de către fani, care s-au grăbit să o felicite imediat:

„Când naști că deja nu mai am eu răbdare ❤️/ Probabil cea mai dulce viitoare mamică... și mai e și creață... Te iubesc, Cristina😍🔥/ Oo ce frumos graviduță frumoasă tot ești👌🏻😘❤️❤️/ Creața, ce frumoasa esti💪🏻/ Sarcină ușoară! ♥️”, acestea sunt câteva din mesajele fanilor pentru Like Creața.

Cristina Lupu este foarte fericită pentru că o să fie mamă de fetiță.

„Yaaay! Fetița mea♥️ V-o prezint pe A MEA, un îngeraș în creștere 😍 Abia aștept să o cunosc, dar până atunci, d-na doctor are grijă de noi și îi mulțumesc tare mult pentru asta 🤍”, a scris Like Creața pe Instagram.

Cristina și colega sa, Ruxy, s-au despărțit în 2018

 Creața și Ruxy au decis în 2018 să se despartă după trei ani de colaborări. Cele două realizau împreună filmulețe amuzante pe care le postau pe rețelele de socializare, dar și pe Youtube, unde aveau milioane de reacții.

„LikeOne va rămâne proiectul de suflet. Nu regret că s-a terminat pentru că așa e cel mai bine, în schimb îmi pare rău pentru urmăritorii noștri, care iubeau mult acest concept.

Oricum, ei știu că sunt cea mai tare comunitate de pe online și le mulțumim că ne-au susținut și încurajat în nebunia noastră. Dar acesta nu e sfârșitul, doar schimbăm foaia. LikeCreața, noul meu proiect, mă va reprezenta 100% și sper să fie la fel de iubit. Doamne ajută”, a dezvăluit LikeCreata la momentul respectiv, evitând să spună ce s-a întâmplat între ea și fosta sa colegă.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Zara Tindall, nepoata reginei Elisabeta, este însărcinată pentru a treia oară! Felicitări!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies