Lili Sandu, a treia eliminare din echipa Faimosilor: “Intotdeauna imi voi aduce aminte de primul punct pe care l-am castigat aici, la Exatlon"

Lili Sandu, a treia eliminare din echipa Faimosilor: “Intotdeauna imi voi aduce aminte de primul punct pe care l-am castigat aici, la Exatlon
Lili Sandu, a treia eliminare din echipa Faimosilor: “Intotdeauna imi voi aduce aminte de primul punct pe care l-am castigat aici, la Exatlon"

Meci foarte strans aseara, la “Exatlon”, in cel de-al patrulea joc de protectie, cel mai dramatic de pana acum, din punct de vedere al accidentarilor. Din randul Faimosilor, trei concurenti nu au putut fi prezenti la probe, Yamato Zaharia, Roxana Vancea si Cristi Boboc, iar din tabara razboinicilor, Ana-Simia Taran a ramas pe margine. Desi accidentata si ea la umar, Lili Sandu a decis sa concureze aseara, alaturi de colegii sai, aceasta reusind sa aduca un punct important echipei sale.

 

“Sunt fericita ca am decis sa joc astazi, in ciuda verdictului doctorului; un om demn, am tinut tot timpul fruntea sus, si voi merge pana la capat indiferent de ceea ce se va intampla astazi. (…) Ma bucur ca am adus un punct echipei mele. (…) Stiu ca vor ramane aici cei mai puternici dintre noi.”, a spus Lili Sandu la finalul probelor.

“Traseul rosu” a fost proba care i-a facut castigatori pe Razboinici, la finalul concursului acestia castigand lupta pentru protectie in fata Faimosilor.

 

Aflati la cea de-a treia eliminare, dupa cea a Silviei Stroescu si a lui Adrian Blidaru, echipa Faimosilor a fost din nou, aseara, in postura de a se desparti de unul dintre coechipieri. Lili Sandu a fost propusa pentru eliminare, in urma punctajului scazut obtinut de-a lungul competitiei, alaturi de Cristina Nedelcu, propunere venita din partea Roxanei Vancea, declarata player of the week.

 

Interesant este ca, de fapt, Cristina Nedelcu s-a autopropus, pentru duel, incercand sa usureze misiunea prietenei sale, Roxana Vancea.

 

In urma duelului dintre cele doua Faimoase, Lili Sandu a pierdut batalia pentru competitia “Exatlon” si se va reintoarce acasa. La finalul probelor, Lili a avut o singura rugaminte catre fostii coechipieri; sa scandeze, impreuna, pentru ultima data, unul dintre sloganurile Faimosilor.

 

“Sunt extrem de emotionata. Pentru mine, <Exatlon> a fost o provocare extraordinara. (…) Plec cu capul sus si cu inima impacata ca am reusit sa fac asta, sa-mi depasesc limitele, ma simt onorata ca am putut sa fac parte din aceasta echipa a Faimosilor! Am fost inspirata in fiecare joc pe care l-am jucat de catre colegii mei, adevarati campioni. Am incercat sa le arat celor de acasa ca poti oricand sa-ti schimbi viata, ca viata noastra este suma lucrurilor pe care le traim.

Intotdeauna imi voi aduce aminte de primul punct pe care l-am castigat aici, la <Exatlon>. (…)  Sper ca nu am dezamagit pe nimeni de acasa, si daca am facut-o, cu siguranta ma vor ierta, pentru ca am avut curaj sa incerc”, a marturisit emotionata Lili Sandu.  



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

O actrita de filme XXX socheaza: "Ador sa fac asta si Dumnezeu ma sustine! Pun si mana pe Biblie"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies