“Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să intre într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite.” Oreste a fost la un pas de divorț

“Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să intre într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite.” Oreste a fost la un pas de divorț
“Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să intre într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite.” Oreste a fost la un pas de divorț

Oreste Teodorescu se bucură de o căsnicie frumoasă alături de soția sa, Liliana, însă lucrurile nu au fost întotdeauna roz. Iată ce a dezvăluit jurnalistul!

Oreste, în vârstă de 47 de ani, și partenera lui de viață, Liliana, în vârstă de 51 de ani trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproape trei decenii. Cei doi au făcut pasul cel mare în urmă cu 27 de ani, fiind un cuplu de nedespărțit în ciuda faptului că au existat câteva infidelități din partea amândurora, în momentul în care s-a instalat monotonia în relația lor.

Oreste, dezvăluiri despre infidelitatea apărută în căsnicia cu soția lui

Oreste Teodorescu este un cunoscut om de televiziune de la noi din țară. Datorită succesului de care a început să beneficieze de-a lungul anilor, acesta a primit numeroase complimente, iar de aici până la îndepărtarea de propria soție a mai rămas decât un pas. Astfel, acesta a început să nu mai creadă atât de mult în povestea de dragoste alături de partenera lui, iar din acest motiv cei doi au început să aibă relații extraconjugale, fără să ia în calcul divorțul.

Cu toate astea, jurnalistul a realizat ce înseamnă, de fapt, soția lui pentru el în momentul în care se afla la Paris cu fiica lui, cuprinzându-l un dor nebun de aceasta.

„Lili și-a găsit un amant, eu, o doamnă bine. Povestea noastră se pregătea să între într-o cutie prăfuită, unde zac toate iubirile irosite, sfârșite prost, urâțite. Prietenii mei nu mai erau și ai ei. Și, într-o zi, la Paris, chinuit de o otita sinistră, uitându-mă la fiica mea cum se da într-un carusel, m-a cuprins, brusc și de neînțeles, un dor nebun de Lili.

Era atât de chinuitor, încât m-am speriat. De acolo, din leagăn, Sabina mi-a zâmbit într-un fel anume. Atunci, parcă același înger sau demon, care mă mai vizitase cândva, mi-a șoptit la ureche: nu poți fugi, asta se numește dragoste”, spunea Oreste, citat de Unica.ro.

Citește și: ”Fiecare spune ce are în suflet.” Fulgy, dezvăluiri după despărțirea de Bia Khalifa! Fiul Clejanilor și-a spus părerea despre afirmațiile blondinei

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Oreste a fost la un pas de divorț[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, Oreste a precizat faptul că au fost nevoiți să traverseze o perioadă extrem de dificilă atunci când au fost infideli reciproc. Cei doi s-au înșelat timp de șase ani de zile, însă bărbatul a realizat că tot ce făcea era să se afunde în vinovăție și să piardă persoana pe care o iubea cel mai mult, în schimbul unor simple aventuri care îi ofereau o plăcere trecătoare.

„Nu mi-a fost ușor. După șase ani de fidelitate asumată, instinctele mele de prădător se atrofiaseră. Dar am descoperit, surprins, că vechile obiceiuri nu se uită niciodată și am început un dans pe coji de ouă. Mă încărcăm cu iluzii prin paturile unor doamne și domnișoare dispuse și veneam acasă ceva mai blând, mai tolerant și, cică, mai iubitor! Curând, aveam să înlocuiesc sentimentul de vinovăție cu vanitatea că sunt atât de deștept, încât nu mă poate prinde nimeni, dar Lili se îndepărta din ce în ce mai mult de mine.

Încercasem s-o țin aproape, plecând eu hai-hui, dar instinctul ei de femeie sănătoasă o trăgea de mânecă. Lucrurile începuseră să coboare într-un derizoriu nemeritat. Aproape că ne uram. Până și sexul dintre noi (cândva punctul nostru forte) începuse să semene cu ungerea unei felii de pâine uscată cu margarină. Îmi repetam că o nouă cucerire îmi va da puterea să trec peste, să conserv o relație pe care nu doream s-o distrug.
Sabina nu bănuia nimic. Încă era un copil fericit! Până când, într-o zi, mi-a spus că o înșel”
, a mai spus el.

Cum s-au cunoscut Oneste Teodorescu și Liliana

Oreste și Liliana au făcut cunoștință încă din perioada liceului, jurnalistul pregătindu-se la acea vreme să dea examenul de bacalaureat, în timp ce Liliana era educatoare. Cu toate astea, omul de televiziune a știut din prima clipă în care a văzut-o că ea este persoana cu care își dorește să clădească o familie, lucru care s-a și întâmplat, amândoi bucurându-se de fiica lor, Sabina. Liliana Teodorescu a făcut câteva dezvăluiri despre momentul întâlnirii dintre cei doi, povestind că nu îl lua în serios atunci când jurnalistul îi spunea că vrea să fie logodnicul ei. Cu toate astea, aceasta a rămas plăcut surprinsă când a observat că lucrurile merg bine după ce au făcut marele pas în 1992.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Când ne-am cunoscut, eu eram deja educatoare, iar el trebuia să dea Bacalaureatul. Eu sunt cu patru ani mai în vârstă ca el. L-am cunoscut pe când era încă elev în clasa a XII-a la „Zoia Kosmodemianskaia”, cum se numea Școala Centrală în acea epocă. Nu prea credeam în ceea ce-mi spunea băiatul acela! Nici nu l-am băgat în seama când mi-a cerut să devin logodnica lui! El părea foarte serios în tot ce spunea sau zicea. Eu nu-l luam în serios! Dar, ușor, ușor, m-am trezit că am devenit logodnica lui, așa cum prezisese de altfel. În noiembrie 1992 ne-am logodit, iar trei ani mai târziu ne-am căsătorit. M-am gândit că dacă lucrurile nu vor dura între noi, dacă o voi da în bară, asta e! O voi lua de la capăt, cu gașca mea de prietene, cu stilul de viață cu care mă obișnuisem deja. Dar viaţa mi-a oferit o surpriză din acest punct de vedere”, a povestit Liliana Teodorescu, pentru viva.ro.

Citește și: ”Momentele frumoase sunt tatuate.” Mario Fresh, declarații neașteptate despre Alex Velea. Cei doi artiști au fost certați până în prezent

Oreste a fost la un pas de divorț[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

“Am avut un șoc când mi s-a spus!” Fiica Adinei Postelnicu de la Heaven a primit un diagnostic crunt! Cum se manifestă boala asupra copilului

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies