Limbajul trupului cand ne indragostim – uite cum ne dam de gol!

Limbajul trupului cand ne indragostim – uite cum ne dam de gol!
Limbajul trupului cand ne indragostim – uite cum ne dam de gol!

Noi toate cunoastem cate un om care, atunci cand intra intr-o incapere aglomerata, reuseste in doar cateva minute sa detecteze cine e singur si sa lege imediat o discutie cu cineva.

Persoanele de felul acesta sunt rareori respinse de sexul opus, nu se fac niciodata de ras si nici nu-i stingheresc pe ceilalti cu replici rasuflate, gasesc foarte usor pe cineva cu care sa se intalneasca si nu ajung niciodata in situatia in care sa astepte, suspinand, un telefon.

Pur si simplu, par sa aiba darul de a intelege bine sexul opus si, cel mai important, se pricep de minune sa isi creeze relatii trainice.

Care e, asadar, secretul lor? Si ce-ai zice daca ai reusi sa faci si tu la fel?

Limbajul trupului in dragoste, scris de Allan&Barbara Pease iti va oferi raspunsuri la unele dintre cele mai dificile intrebari pe care ti le-ai pus in legatura cu sexul opus si iti va schimba pentru totdeauna comportamentul propriu. E ca si cum pana in acest moment te-ai fi aflat intr-o incapere intunecata si, in ciuda faptului ca ai pipait obiectele din jur sau usa, nu ai vazut cum arata de fapt.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citind aceasta carte, te vei simti exact ca si cand ai aprinde lumina si ai vedea, in sfarsit, lucrurile care, pana mai inainte, zaceau ascunse in colturi intunecate. De acum vei sti limpede unde se afla fiecare si ce sa faci cu ele, astfel incat sa ai de castigat, atat tu, cat si viata ta sentimentala.

Corpul tau stie cel mai bine regulile cuplarii- Imediat ce facem cunostinta cu cineva, ne formam si primele pareri referitor la cat de prietenos e, daca e o persoana dominanta si daca are potential ca partener sexual. De fapt, aproape 90% dintre parerile noastre referitor la cat de disponibil sau de potrivit este cineva pentru noi se formeaza in primele patru minute de dupa momentul cand l-am cunoscut.

Iar ochii lui nu sunt nici pe departe primul lucru la care ne uitam.

O dovedeste stiinta - Dr. Albert Schelflen, expert in interpretarea limbajului trupului, a observat ca, atunci cand suntem in compania unei persoane de sex opus, trecem prin schimbari psihologice subconstiente. Ne incordam muschii, in eventualitatea unui contact sexual, ne ascundem burta, iar corpul nostru adopta o pozitie ferma, tinereasca. Barbatii isi scot in evidenta mandibula si isi umfla pieptul, afisand o pozitie dominanta.

Femeile interesate de sexul opus isi pun in relief sanii, inclina capul intr-o parte, isi trec mana prin par sau isi expun incheieturile mainilor, astfel incat sa para supuse.

Citește și: Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Cascadorii nereusite in abordarea femeilor...

- Majoritatea barbatilor nu stiu sa interpreteze mesajele subtile pe care le transmit femeile cu ajutorul trupului si, mai mult, cercetarile arata ca acestia au tendinta sa confunde comportamentul amical si zambetele cu interesul sexual. Asta se intampla, in principal, din cauza ca lumea barbatilor este mai incarcata sexual decat cea a femeilor; barbatii au de 10 pana la 20 de ori mai mult testosteron decat femeile, ceea ce ii face sa fie supusi la o cu totul alta presiune sexuala decat ele.

... si de ce unele femei nu sunt curtate- Cand cunosc un posibil partener, femeile executa o serie de gesturi subtile, dar de multe ori amagitoare, pentru a-i testa acestuia potentialul. Inca din primele minute de cand s-au cunoscut, barbatii sunt bombardati cu un arsenal de tehnici de tatonare. Trimitand semnale ambigue si sporadice, femeile incearca sa-i manipuleze, asfel incat ei sa-si arate intentiile. Acesta e unul dintre motivele pentru care multe femei nu reusesc sa-i atraga pe barbati: fiind lasati in ceata, ei nu le mai curteaza, chiar daca se simt atrasi, de teama sa nu fie respinsi.
Citeste continuarea pe: www.csid.ro



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies