Lino Golden şi Sarah, fiica Anamariei Prodan, sunt împreună? Detaliul care a generat o mulţime de zvonuri

Lino Golden şi Sarah, fiica Anamariei Prodan, sunt împreună? Detaliul care a generat o mulţime de zvonuri
Lino Golden şi Sarah, fiica Anamariei Prodan, sunt împreună? Detaliul care a generat o mulţime de zvonuri

Lino Golden este din ce în ce mai apropiat de Sarah, fiica Anamariei Prodan, după ce s-a despărţit de frumoasa Patricia.

Lino Golden, fostul protejat al lui Alex Velea, este unul dintre cei mai iubiţi artişti ai generaţiei lui. Tânărul are o comunitate impresionantă pe reţelele de socializare, iar piesele lui au milioane de vizualizări pe youtube. Iar de când a lansat, împreună cu Jador, piesa "Dau moda", în urmă cu doi ani şi jumătate, capitalul lui de imagine a crescut considerabil.

În dragoste, însă, solistul a trecut prin momente mai puţin plăcute.

S-a despărţit de prima lui mare iubire, Andra Ghinea, după o relaţie cu năbădăi, iar acum puţin timp i-a spus "adio" şi Patriciei Tokacs, ultima lui iubită, o bună prietenă a Alexiei Eram.

Lino a primit o atenţie de la fiica Anamariei Prodan

Ei bine, zvonurile din cercurile mondene şi anumite postări de pe Instagram dau de înţeles că Lino ar fi acum în tatonări cu nimeni alta decât Sarah, fiica Anamariei Prodan.

Cei doi au fost văzuţi destul de des împreună şi, lesne de înţeles, au apărut tot felul de bârfe conform cărora ar fi mai mult decât prieteni.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mai mult decât atât, protagoniştii noştri nu fac niciun efort să demonstreze contrariul. Dimpotrivă! Cântăreţul a postat pe story o imagine cu o atenţie pe care a primit-o, de curând, de la frumoasa blondă.

Mesajul lui a fost simplu, "mulţumesc, Sarahh", scrie wowbiz.ro, dar nu a trecut neobservat, şi a alimentat zvonurile potrivit cărora între sportivă şi artist ar fi ceva mai mult decât o simplă amiciţie.

Citeste si: Andra Ghinea, fosta iubită a lui Lino Golden, a leșinat în plină stradă și nimeni nu a ajutat-o: „Nu pot să îmi revin din plâns”

Ce a spus Alex Velea după cearta cu Lino Golden şi cu Mario Fresh

Scandalul dintre Alex Velea şi cei despre care declara că sunt copiii lui, Mario Fresh şi Lino Golden, a luat prin surprindere toată industria muzicală din România. Iubitul Antoniei a spus, imediat după izbucnirea conflictului, de ce i-a luat sub aripa lui pe cei doi solişti când aceştia erau copii.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf s-au împăcat? "Amândoi întotdeauna"

„Vreau să vă spun partea mea de adevăr și mai departe concluzia o s-o trageți voi. Povestea celor doi sună cam așa. În momentul în care ne-am hotărât să-i luam în casa noastră, în care au locuit, în care au crescut vreme de patru ani, lumea se întreba oare ce e în capul nostru pentru că în industria asta, lumea renunță foarte ușor la tine.

Eu și Antonia  n-am ținut cont de șansele aproape inexistente care li s-au dat. Am văzut în ei talent și ambiție. Le-am oferit exact ceea ce îmi doream pentru mine în copilărie, sprijinul cuiva care să mă ajute în această industrie”,   a mai adăugat  Alex Velea.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies