Liposucția abdominală NU este o metodă de slăbire! Află tot ce trebuie să știi despre această intervenție!

Liposucția abdominală NU este o metodă de slăbire! Află tot ce trebuie să știi despre această intervenție!
Liposucția abdominală NU este o metodă de slăbire! Află tot ce trebuie să știi despre această intervenție!

Liposucția abdominală nu este o metodă de slăbire și niciun tratament pentru obezitate, spune Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

Ce presupune Liposucția, dar și în ce zone ale corpului se poate face, ne explică specialistul.

Lipoaspirația sau Liposucția este îndepărtarea grăsimii localizate în anumite zone ale trupului

“Prin operația estetică de Lipoaspirație, (denumită și liposucție sau lipoplastie) se îndepărtează grăsimea localizată nedorit în diferite zone ale corpului: abdomen, coapse, solduri, fese,brațe, față, gât.

Liposucția sau Lipoaspirația se poate face pentru următoarele zone: abdomen, talie, șolduri, coapse, fese, genunchi (partea interioară), gambe, glezne, brațe, gât, obraz/ bărbie.

Lipoaspirația este tratamentul ideal pentru a obține o remodelare a unor zone în care apare grăsime localizată. Candidații ideali pentru acest tip de intervenție sunt persoanele adulte, femei sau bărbați, de orice vârstă, cu masa corporală cuprinsă într-un interval de plus/minus 30% din valoarea ideală, cu pielea fermă și elastică și cu un bun tonus muscular. 

Aș vrea să menționez faptul că:

Lipoaspirația NU este o metodă de slăbire!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

 

Liposucția abdominală nu este o metodă de slăbire și niciun tratament pentru obezitate! 

 

Lipoaspirația NU este un tratament pentru obezitate!

Lipoaspirația NU este un tratament eficient pentru celulită sau vergeturi!”, spune Dr. Daniela Diveică, medic specialist în chirurgie plastică și estetică.

 

Etapele vindecării după liposucție abdominală și nu numai

 

Ca orice altă intervenție chirurgicală, pacienții sunt nevoiți să respecte anumite reguli postoperatorii. Specialistul Kfetele.ro vorbește despre etapele vindecării în urma unei astfel de intervenții chirurgicale estetice, fie că vorbim despre o liposucție abdominală sau o lipoaspirație în zona taliei, gambei sau în alte părți ale corpului.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

“Plaga operatorie în sine se vindecă repede, între 3-10 zile, în funcție de dimensiune, dar și de specificitatea pacientului. Procesul de vindecare în ansamblu continuă timp de mai multe săptămâni. 

Trebuie să vă așteptați să aveți edeme și echimoze (umflături și vânătăi), nu vă îngrijorați, fac parte din vindecarea normală. Vânătăile (uneori chiar nu apar) se vindecă, în medie în aprox. 7 zile, iar edemul poate dura ceva mai mult, aprox.

1 lună. 

Uneori, pacienții pot simți o ușoară amorțeală a zonei liposucționate, dar și acesta dispare treptat în max. 2 luni. 

Cicatricile: Întrucât se fac niște incizii extrem de mici, de cele mai multe ori cicatricile sunt extrem de fine aproape insesizabile. O îmbrăcăminte elastică specifică compresivă va trebui purtată 2 luni.  Aceasta are rolul de a controla edemul care se dezvoltă postoperator și de a comprima pielea pe noul conținut”, spune Dr.

Daniela Diveică, chirurg estetician.

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Câte kilograme a luat Roxana Vancea în sarcină și la greutate a ajuns acum? „Nu prea reușesc să trec de pragul acesta deloc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies