,,Lipsa de civilizație”. Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare. Ce s-a întâmplat cu vedeta

Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare.
Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare.

Gabriela Cristea a stârnit multe controverse, în mediul online, după ce și-a expus o serie de nemulțumiri. Soția lui Tavi Clonda a fost taxată de fani, iar replica ei a fost cât se poate de rapidă. Ce s-a întâmplat cu vedeta!

Gabriela Cristea a stârnit un val de reacții, după ce și-a expus nemulțumirile pe internet. Ce a pățit soția lui Tavi Clonda și ce i-au spus internauții!

Citeste si: ,,Și acum mai plătesc pentru greșeala aia”. Ce a povestit Tavi Clonda, despre momentul în care Gabriela Cristea îl aștepta acasă cu tort

Gabriela Cristea, nemulțumită pe internet

Gabriela Cristea a fost recent într-un mall împreună cu fetițele ei și a rămas dezamăgită de faptul că locurile de parcare destinate familiilor cu copii lipsesc cu desăvârșire.

Gabriela Cristea a fost împreună cu fetițele ei într-un mall și a fost foarte dezamăgită, deoarece locurile de parcare destinate familiilor cu copii lipseau.

Ea a spus că sunt foarte multe locuri pentru persoanele cu dizabilități și sunt folosite inclusiv de persoanele care nu au problemele, iar locurile pentru familiile cu copii nu există.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 „Suntem în parcare. Azi e duminică și e aglomerat. Sunt o grămadă de locuri pentru persoanele cu dizabilități, care, ce credeți, sunt folosite inclusiv de persoane care nu au probleme, iar noi am căutat locurile pentru familiile cu copii, care nu există, sau cel puțin eu nu le-am văzut.Dacă

sunt, sunt undeva departe, și cred că ar trebui luate măsuri, pentru că inclusiv familiile cu copii ar trebui favorizate în momentul în care merg la supermarketuri sau la malluri. E important să fim cât mai aproape de intrarea în mall, atunci când suntem cu copiii.", a spus Gabriela Cristea pe Instagram.

Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare.
Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare.[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Mă duc acasă și strâng” Ce decizie radicală a luat Gabriela Cristea

Ce a declarat vedeta

Mulți dintre fanii vedetei au fost de acord cu ea, dar au fost și persoane care nu au criticat-o din cauza acestui subiect pe care l-a abordat pe rețelele de socializare. Soția lui Tavi Clonda le-a dat replica foarte rapid celor care au avut comentarii negative.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Ea a menționat faptul că unele persoane i-au spus că este puturoasă și că nu poate să meargă pe jos, prin parcare și că vrea să le răspundă tuturor celor au crezut că sunt mai deștepți decât ei toți la un loc.

„Am pus niște story-uri astăzi și au fost mulți care au fost de acord cu mine. Au fost și niște hateri care mi-au scris că sunt o puturoasă, pentru că nu pot să merg pe jos prin parcare și că nu pot să parchez decât la ușa magazinului.

Vreau să le răspund celor care au crezut ei că sunt mai deștepți decât noi toți la un loc și că eu cer niște lucruri așa, ieșite din comun. Aceste parcări, în străinătate, sunt frecvente și există în toate hipermarketurile. Probabil că este doar o situație temporară, pentru că mallul nostru este de puțină vreme și probabil nu s-au gândit încă la chestia asta. Dar cu siguranță va fi luată în calcul.
Să știți că nu m-au deranjat atât de mult parcările sau că nu există parcări, ci lipsa de civilizație a oamenilor care populează aceste parcări și care abuzează în mod frecvent de anumite lucruri.
", a mai spus Gabriela Cristea, în mediul online.

Citeste si: ”Cred că sunt o femeie împlinită financiar” Câți bani câștigă Gabriela Cristea

Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare.
Gabriela Cristea, nemulțumită pe rețelele de socializare.[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

,,Așa se vede și nu-mi dau seama”. Gabriela Cristea, surpriză pentru Tavi Clonda. Ce detaliu au observat fanii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies