„Eu sunt mai vulcanică așa... să nu zic nebună.” Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley!

„Eu sunt mai vulcanică așa... să nu zic nebună.” Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley!
„Eu sunt mai vulcanică așa... să nu zic nebună.” Gina Pistol a vrut să se despartă de Smiley!

Gina Pistol a vorbit despre problemele pe care le-a întâmpinat la începutul relației sale cu Smiley. Blondina a dezvăluit că a fost la un pas să se despartă de artist.

Gina Pistol și Smiley trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 7 ani. Cei doi au împreună o fiică, pe micuța Josephine, iar în scurt timp urmează să devină soț și soție. Deși la începutul relației lor, cei doi au preferat să păstreze pe cât posibil discreția, ulterior, odată cu venirea pe lume a micuței Josephine, nu s-au mai ferit să își arate dragoste unul față de celălalt.

Astăzi, Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, însă nu multă lume știe care sunt problemele pe care le-au întâmpinat la începutul relației.

Care este motivul pentru care Gina Pistol a vrut să pună punct relației cu Smiley

Citește și: „Acolo, pe bărcuță, s-a întâmplat. A fost frumos!” Gabriela Cristea a vorbit despre partidele de amor cu Tavi Clonda!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

În cadrul unui videoclip pe care cei doi l-au făcut împreună, Gina Pistol și Smiley au vorbit despre problemele pe care le-au întâmpinat la începutul relației.

Blondina a dezvăluit că pentru a ajunge în punctul în care este în prezent alături de partenerul său, a trebuit să își calce pe orgoliu, nu doar o dată, ci de mai multe ori.

Prezentatoarea TV a mărturisit că i-a fost greu să accepte că partenerul ei de viață trebuie să lipsească atât de mult de acasă.

Am învățat ce este răbdarea în relația asta, la început Au fost momente la început când îmi venea să mă duc mâncând pământul, tocmai pentru că trebuie să ai multă răbdare cu Andrei. Lipsea mult de acasă și trebuia să înțeleg și partea asta a lui, dar ceva în mine îmi spunea doar învață să ai răbdare.

Iar acum când mă uit la fiica mea, când o iau în brațe și mă uit în ochii ei înțeleg de ce a trebuit să am răbdare. Eu sunt mai vulcanică așa… să nu zic nebună .”, a povestit Gina Pistol despre începuturile relației sale cu Smiley. 

Se pare că cei doi au reușit să treacă peste micile probleme din relația de cuplu, iar acum se iubesc mai mult ca niciodată și se pregătesc să devină soț și soție.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

”Dar a fost binevenit ca în sfârșit să închid și eu gura lumii.” Gina Pistol este în culmea fericirii, de când a primit inelul de logodnă mult visat! Bijuteria l-a costat o sumă colosală pe Smiley

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies