Lista artiștilor internaționali care vor concerta în România în anul 2022

concerte romania 2022
Maluma revine la București

Iată care sunt cele mai importante concerte România 2022. Cine sunt artiștii internaționali care promit un show de zile mari.

Anul 2022 se anunță un an de excepție atunci când vine vorba despre artiștii care vor concerta în țara noastră. După aproape doi ani de pandemie în care multe concerte au fost amânate sau anulate, mai mulți artiști vor fi prezenți în sălile de spectacole sau pe stadioanele mari din România.

Iată care sunt cei mai așteptați artiști internaționali care vor susține un concert în România:

Maluma- cel mai așteptat artist internațional care va concerta în România

La patru ani de la prima vizită în România, Maluma se întoarce în țara noastră pentru a susține un nou concert. Noul concert Maluma va avea loc la Romexpo, București, în aprilie 2022.

Concertul este programat să aibă loc în București, la Romexpo, Pavilion Central A, pe data de 8 aprilei 2022 și este inclus în Papi Juancho Maluma World Tour.

Evenimentul a fost confirmat și pe site-ul oficial al artistului, iar biletele au fost puse deja în vânzare.
Artistul de origine columbiană a venit pentru prima dată în România în 30 iunie 2018, în cadrul festivalului de muzică latino „El Carrusel”.

Maluma a devenit cunoscut după ce a lansat piesa Farandulera, care a ajuns hit în Columbia, apoi a ajuns să cânte cu Shakira piesa Chantaje și piesa „Trap”.

După aceste piese, multe uși i s-au deschis lui Maluma, care a mai lansat piesele „Felices los 4”, „Hawai”, „Pa Ti” și El perdedor.

Juan Luis Londoño Arias (n. 28 ianuarie 1994, Medellín, Columbia) a ales să se numească Maluma, acest nume fiind o combinație a primelor două litere ale numelor mamei sale, Marlli, tatălui său Luis și surorii sale Manuela.

Citeste si: Emily Burghelea și Maluma, noapte fierbinte în club! Artistul a fost vrăjit de ea

Alți artiști care au anunțat că vor concerta în România în 2022

Sting

Sting
Sting revine în România[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Sting se întoarce în România în 2022. De data aceasta, artistul englez va concerta pe data de 15 martie 2022 la BT Arena(Sala Polivalentă) din Cluj Napoca, iar numele concertului se numește „Sting- My songs”, care va cuprinde cele mai îndrăgite concerte ale artistului.

Pink Martini

Pink Martini
Pink Martini vine in Romania pe 9 aprilie 2022[Sursa foto: Facebook]

Pe 9 aprilie 2022, Pink Martini vine în București la Sala Palatului, iar biletele au fost puse deja în vânzare. Pink Martini este o trupă americană de muzică instrumentală, iar cele mai cunoscute piese sunt Amado Mio, Donde Estas, Yolanda, Santa Baby și Una Notte a Napoli.

Citeste si: Loredana şi Nicoleta Nucă, pe scenă alături de Pink Martini

David Garrett

concerte sala palatului 2022
Davin Garrett va susține 2 concerte în România[Sursa foto: Facebook]

Violonistul german David Garrett vine în România pe 17 mai 2022, la Sala Palatului. Este considerat unul dintre cei mai buni violoniști contemporani, iar la concertele sale cântă pe o vioară Stradivarius din 1710. Pe 22 mai 2022, David Garrett va cânta la BT Arena (Sala Polivalentă) Cluj-Napoca.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

 

Iron Maiden

bilete concerte 2022
Iron Maiden vine la București[Sursa foto: Facebook]

Unul dintre cele mai așteptate concerte din 2022 va fi cel al formației Iron Maiden. Pe 22 mai 2022, celebra formație britanică Iron Maiden vine la București pentru a susține un concert exploziv. Concertul va avea loc la Romexpo, iar biletele au fost puse deja în vânzare.

 

Evanescence

Evanescence
Evanescence vine în România pe 7 iunie[Sursa foto: Facebook]

Pe data de 7 iunie 2022, formația rock americană vine la Arenele Romane pentru a cânta hiturile My Immortal, Better Without You ori Lithiu.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Armin Van Buuren, concert de zile mari pe acoperișul Palatului Parlamentului! Antonia și Irina Rimes s-au distrat pe muzica DJ-ului olandez

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies