Listă cu idei de rezoluții pentru anul viitor. Te poți inspira pentru lista ta personală

Listă cu idei de rezoluții pentru anul viitor
Listă cu idei de rezoluții pentru anul viitor. Te poți inspira pentru lista ta personală

Iată câteva idei de rezoluții pentru anul viitor!

Anul Nou bate la ușă cu pași repezi, iar sfârșitul fiecărui an constituie pentru mulți dintre noi un moment în care ne gândim la toate momentele plăcute sau neplăcute din cadrul anului care a trecut, realizări sau decepții, amintiri, oameni care au intrat sau care au ieșit din viața noastră.

Pentru mulți, însă, sfârșitul anului reprezintă un moment potrivit pentru a-și pune pe o listă toate lucrurile pe care vor să le facă pe parcursul anului viitor, astfel încât să aibă parte de o mai bună organizare, dar și de mai multă motivație

pentru a-și îndeplini toate scopurile.

În continuarea articolului, vei descoperi câteva idei pe care ar trebui să le pui pe lista ta de rezoluții pentru anul următor, dar și câteva trucuri care să te ajute să-ți îndeplinești toate idealurile pe care ți le-ai fixat.

Idei de rezoluții pentru anul viitor

Citește și: Totul despre invidie. Ce este, de fapt, invidia?

Idei de rezoluții pentru anul viitor

Petrece mai mult timp cu persoanele dragi

Fie că vorbim de familie, prieteni sau persoane apropiate, fiecare dintre noi avem anumite persoane în viața noastră alături de care am vrea să ne petrecem mai mult timp. Din păcate, stilul de viață agitat și goana pentru succes ne fac adesea să uităm de lucrurile cu adevărat importante în viață și câteodată trec săptămâni, luni sau poate chiar ani în care nu ne vedem cu persoanele importante din viața noastră.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Astfel, poți ca pentru anul următor să-ți setezi acest obiectiv și să te gândești cum ai putea să faci ca acesta să se îndeplinească. Planifică-ți anumite intervale de timp peste care să nu treci până nu te vezi cu familia, organizează vacanțe împreună sau seri de board games prin intermediul cărora să petreci timp de calitate alături de cei dragi și cel mai important lucru: fă-ți întotdeauna timp pentru persoanele care te iubesc.

Adoptă un stil de viață activ

Activitatea fizică regulată are numeroase efecte pozitive asupra sănătății și dezvoltării noastre. Adesea uităm de acest aspect și petrecem ore întregi în fața calculatorului, fără să ne ridicăm de pe scaun, alegem mașina în locul mersului pe jos sau a bicicletei și preferăm să petrecem timpul pe canapea în loc să facem o plimbare în parc.

Încearcă să te deconectezi puțin de tot ceea ce te face să te simți distrat de la activitate fizică și setează-ți un obiectiv pentru anul următor care să se refere la activitățile fizice regulate. Fă-ți un abonament la sală pe un an de zile, găsește-ți o persoană alături de care să faci mișcare sau pur și simplu renunță la transportul cu mașina până la locul de muncă.

Sunt pași mici, dar importanți care vor avea un impact major în dezvoltarea ta personală.

Citește mai mult

Ca sportul, cititul nu poate decât să îți facă numai bine. Dacă nu îți mai aduci aminte cum se numește ultima carte pe care ai citit-o sau dacă vrei să te dezvolți mai mult din punct de vedere personal, atunci este momentul să îți formezi un obicei din a citit în fiecare zi.

Acesta poate să fie obiectivul tău pentru anul următor și trebuie să te asiguri că indiferent de situație, nu vei găsi scuze pentru a nu-l pune în aplicare. Poți să îți faci și o listă care să cuprindă mai multe titluri de cărți pe care să le citești în fiecare lună și să le achiziționezi la început de an, astfel încât să ai totul pregătit. Desemnează una dintre ele cartea lunii, care să fie obligatorie și pe celelalte opționale în funcție de disponibilitatea fiecăruia. Discută cu cei din jurul tău despre ce ai citit și gândește-te cum te pot ajuta informațiile citite în viața de zi cu zi.

Cum să-ți îndeplinești ușor rezoluțiile setate

Citește și: Cum să descoperi care este scopul tău în viață

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Cum să-ți îndeplinești ușor rezoluțiile setate

Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să-ți îndeplinești mai ușor rezoluțiile setate:

Pune totul pe hârtie

Este mult mai ușor să faci anumite lucruri atunci când este totul organizat. Așadar, pune-ți toate obiectivele pe hârtie și bifează-le de fiecare dată când ai îndeplinit unul dintre ele. Folosește markere colorate sau diferite stickere pentru un aspect mai atractiv.

Nu mai căuta scuze

De multe ori când nu avem voința necesară pentru a face anumite lucruri, încercăm să căutăm scuze. Oprește-te! Nu uita că indiferent de situație, totul depinde exclusiv de tine și dacă îți dorești ceva cu adevărat, trebuie să faci tot posibilul să se îndeplinească.

Spune-le oamenilor despre obiectivele tale

Este mult mai ușor să faci un anumit lucru atunci când deja le-ai spus persoanelor apropiate că urmează să-l faci. Astfel, dacă vei avea tendința de a renunța la obiectivul respectiv, va fi mereu cineva alături de tine care să te încurajeze și îți va fi mult mai greu să dezamăgești persoanele respective.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum sa ai grija de tine si sa fii mai fericita

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies