Ce ar alege Livian dintre Bianca și familia lui? Răspunsul a șocat pe toată lumea

Livian-bianca-familie
Livian-bianca-familie

Întrebat ce ar alege dintre Bianca și familia lui, Livian a oferit un răspuns care i-a luat pe internauți prin surprindere!

Dacă la început Nelson Mondialu, tatăl lui Livian, nu avea deloc o părere bună despre relația fiului său cu Bianca, se pare că bărbatul a ajuns să fie conștient de iubirea tinerilor, așa că îl susține pe fiul său indifferent de ce decizie ar lua. Livian a fost pus în fața unei decizii foarte grele: ce ar alege dintre Bianca și familia lui, iar răspunsul oferit de tânăr i-a surprins pe internauți.

Citeste si: Livian și Bianca au făcut marele anunț! Relația lor, dusă la următorul nivel. Felicitări!

Livian-bianca-familie
Livian-bianca-familie

Ce ar alege Livian dintre Bianca și familia lui? „Dragilor…”

De foarte multed ori Livian a avut, cumva, de ales între Bianca și familia lui, lucru pe care a evitat să-l facă de fiecare data. Vitejește, Livian a găsit un compromise care să nu îi strice relația cu părinții și apropiații, dar care să o mulțumească și pe iubita sa, pentru a Evita certurile și discuțiile.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scandal între Livian și Bianca la câteva zile după marea finală Puterea dragostei: „Mai bine stai cu un bătrân, te satisface financiar. Eu mâine plec”

Livian-bianca-familie
Livian-bianca-familie

Dacă ar fi nevoit să facă o astfel de alegere, în adevăratul sens al cuvântului, Livian a mărturisit că e pregătit să facă în așa fel încât să împace pe toată lumea și, potrivit Kanald.ro,

tânărul ar face pasul cel mare, doar pentru a nu fi nevoit să renunțe la oricine din familia sa, sau la Bianca.

"E o întrebare bună, dar pe care o să o evit banditește. Dacă ar fi să alegi între Bianca și familia ta, ce ai alege? Ei bine, dragilor, aș face în așa fel ca Bianca să fie familia mea," a dezvăluit Livian.

Citeste si: Livian de la ”Puterea Dragostei” o face praf pe Simina! Declarațiile ”Lupului” aruncă în aer povestea de dragoste a brunetei cu Alex Zănoagă!

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cristian de la Puterea Dragostei are iubită în afara competiției? „Am iubită acasă”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies