Livian de la Puterea dragostei a ajuns cu mama sa la spital: „A urlat de a trezit toată scara”

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei a ajuns la spital

Livian Pop, fostul concurent de la Puterea dragostei, a fost nevoit să ajungă la spital, alături de mama sa. Ce s-a întâmplat.

Livian este nedespărțit de noul său animal de companie, un superb papagal Ara. Fostul concurent de la Puterea dragostei a ajuns cu papagalul său la doctor, la câteva zile după ce mama sa, Liana, a plecat de acasă și l-a părăsit pe Nelson Mondialu.

Pentru că trebuie să îl consulte, Livian și mama sa, Liana, au plecat împreună spre medicul veterinar. Pe drum, Livian a făcut un vlog pe care l-a urcat apoi pe Youtube.

Ce se întâmplă cu Tokyo, papagalul lui Livian de la Puterea dragostei

„A urlat de a trezit toată scara. Acum întrebarea la care v-ați gândit toți. Tu îți pui întrebarea asta? Ce îți trece prin cap când o vezi așa? Oare când o scoți de aici, ce a făcut în așternuturi? Nu stă să o curăț cum trebuie. Frumusețea mea. De ce vreu să o duc la doctor? Pe laba piciorului, numai zgârieturi.

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei și-a cumpărat un papagal[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici de la "Puterea Dragostei" a fugit la mare! Ce s-a întâmplat cu bruneta?!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Deja vrea să se cațere. În trei săptămâni și zboară fetița, în două luni înveți să și vorbești. În vreo trei luni înveți să și dansezi.

Unde te uiți, tu ești fetiță. Trebuie să te uiți după băieți. Nu e voie să te zbați. Am și întâmpinat primele probleme. Tokyo nu o să fie pe numele meu. Ești fetița mea, dar nu o să fii pe numele meu, o să fii pe numele ei(al mamei). Îți fac pașaport, te duc în străinătate, în ce țară vrei tu. Pe Germania, pe Olanda, pe Franța, Brazilia?”

Citeste si: Andra Volos, apariție surpriză alături de un bărbat celebru: „Cel mai frumos sentiment e să iubești”

 

„Avem de discutat dacă îl păstrăm pe Tokyo sau nu. Gata, am ieșit de la spital. A avut un mic accident în timp ce îi tăia unghiuțele. Ea s-a tras ca și la pisici și la câini. Deci, nu e o mare problemă de ce i s-a întâmplat.

Ești speriată? Numai cuvinte de laudă a avut doamna doctor. Nu prezintă probleme. Surprinzător. Acum mergem înapoi acasă și te pun la somn. Mor cu ea. Foarte amabilă domnișoara, mi-a dat mai multe informații.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

A zis doamna că nu pot să îl las afară, că încă are puful acela și îi este frig. Alimentația constă în 30% semnințe și restul peleți, legume, zarzavaturi”, a dezvăluit Livian pe contul său de Youtube.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Bianca de la "Puterea Dragostei", în doliu! Pe cine a pierdut fosta concurentă?!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies