Livian de la Puterea dragostei a dezvăluit dacă a iertat-o pe Bianca

Livian
Livian

Concurentul a dezvăluit ce se întâmplă cu fosta lui iubită.

Livian de la Puterea dragostei a decis să spună lucrurilor pe nume, după ce s-a speculat că a fugit cu Bianca. Concurentul a vorbit despre tot ce s-a întâmplat în ultimele zile.

Fostul iubit al lui Livian i-a atacat pe cei care și-au dat cu părerea în vloguri despre scandalul în care este Bianca implicată.

Bianca
Bianca

În casa Puterea dragostei.

Nu a fugit nimeni, nu a bătut în retragere, nimic din toate chestiile acestea. Știți care este chestia? Au fost în trecut câteva surse bune care dădeau informații din casă, își făceau treaba foarte bine. Însă, la ora actuală, acele surse nu își mai fac treaba. Este stânjenitor, acele surse vorbesc, nici măcar din auzite, vorbesc din cele vor ele să se audă.

Văd atâta ipocrizie din partea unora, încât mă lasă mască.

Brusc, văd câțiva vloggeri apăruți ca ciupercile după ploaie, câteva tentaive de vloggeri, care au încercat în trecut, cărora nu le-a mers și acum văd și ei cum e să ai 100000 de vizualizări, se emoționează, de parcă au fost ei în situația ei. Parcă e despre ei subiectul. Subiectul acesta a fost și despre ei. Rezultă că de asta trăiesc la așa intensitate, pentru că la rândul lor au trecut și ei.
Plus, minus, că sunt persoane care au văzut jucăria mai mare și au făcut și ei. Ceea ce e mai rușinos e că sunt unii care sunt întreținuți de femei care fac lucrul acesta.

Bianca
Bianca

E greșit ce se întâmplă. Ceea ce a făcut Bianca e greșit pentru că e filmat, că a fost de acord să fie filmată toată treaba.

Însă actul în sine nu e ceva greșit și am văzut că v-ați revoltat.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Ricardo, declarații halucinante despre Bianca de la Puterea dragostei! Cine susține fostul concurent că ar fi obligat-o să facă videochat

Citeste si: Ligi, criticată de Andreea Oprică pentru aspectul ei fizic: „Nu vezi ce degete are? E urâtă!”

Citeste si: Plecare neașteptată de la Puterea dragostei! Și-a făcut bagajele și a plecat de urgență din casă: „La revedere”

Nu destul de multe, foarte puține, că le bag în aceeași oală pe toate. E și normal că nu zic când zic că faceți toate. Acelea care sunt bolnăvioare pe pat, invalide de la 10 ani, ce ar trebui să facă, să îmi dea în cap, să pună pe cineva să mă omoare? Bineînțeles că am zis că majoritatea face, mare parte.

Practică sexul oral, poziții. Dacă nu practicați, e destul de rău, dacă nu pentru voi, pentru partenerul vostru. De asta se practică, să te simți bine, tu și cu partenerul tău. La religii, înțeleg.

Ce spune despre relația cu Bianca

Eram puțin dezorientat, stăteam și mă gândeam. Sunt alături de ea, căci văd că îi pare rău. Stând așa, primesc un mesaj de la un prieten bun.

Mi-a zis: Livian, ești prietenul meu și simt să îți trimit ceva, dar citește cu atenție. Fiți atenți. Mi-a liniștit sufletul: Din Biblie, Evanghelia după Luca, versetul 7, 36 cu 50.

(...) Cine suntem noi să judecăm? Bianca a avut foarte multe de învățat. Este vinovată. Mi-a zis că este conștientă. Este vinovată în aceste șapte luni? Și răspunsul îl știți și voi”, a spus Livian în vlogul său. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

„Nu vă speriați, nu trebuie să fiți agitați. Cu toții avem un trecut, fie că am furat, fie că am mințit, toți avem ceva de care ne este rușine. Doar că nu a fost filmat. Ea nu a avut ghinion, ea a avut naivitatea să ascundă. Câțiva am fost iscusiți și nu am permis să rămână dovezi.

 

 



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Plecare neașteptată de la Puterea dragostei! Și-a făcut bagajele și a plecat de urgență din casă: „La revedere”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies