Livian de la Puterea dragostei a rupt tăcerea! Primele declarații despre împăcarea cu Bianca: „Suntem singuri împotriva lumii!”

Livian, primele declarații despre împăcarea cu Bianca
Livian, primele declarații despre împăcarea cu Bianca

Livian de la Puterea dragostei a vorbit pentru prima dată despre împăcarea cu Bianca.

Livian a făcut în urmă cu puțin timp un live pe Youtube, în care a vorbit despre ce se întâmplă în aceste momente cu Bianca. În emisiunea de astăzi, Bianca și Livian au trecut de la o ceartă monstru, la împăcare. Ei s-au atacat reciproc, iar Livian a vrut să clrifice ce s-a întâmplat între ei în timpul emisiunii: „Prin această emisiune am învățat ce înseamnă să iubești și să fii iubit”.

El nici nu a confirmat, dar nici nu a legat o împăcare cu Bianca. Ceea ce este sigur este că ei vor să rămână apropiați și să se sprijine în continuare.

Citeste si: Imagini inedite cu Andreea Esca, din perioada în care se iubea cu fiul lui Alexandru Arșinel

Citeste si: Scandal-monstru! Andreea Pirui, atac fara precedent la adresa Biancai: "Mi-e scarba de tine!"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„A fost o tornadă de sentimente în episodul de astăzi. Nu vreau să găsesc scuze nici mie, nici Biancăi. După ce ea s-a dus în pat și a început să plângă, atunci m-am gândit că nu e bine. Suntem doi oameni care ne iubim(...) dacă renunțăm unul la celălalt, eu n-am pe nimeni, e n-are pe nimeni. Suntem singuri împotriva lumii!”, a declarat Livian în urmă cu puțin timp.

„Suntem bine, râdem, glumim. Nu știu dacă merge spre direcția împăcării. Greșeala dintre mine și Bianca a fost că nu ne-am apropiat ca și prieteni. Între noi a fost așa de mare atracția încât am trecut direct la nivelul de iubit și iubită”, a adăugat concurentul.

Livian, primele declarații despre împăcarea cu Bianca
Livian, primele declarații despre împăcarea cu Bianca

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Bianca de la Puterea dragostei, noi declarații despre relația cu Livian: „După emisiune, a venit și m-a pupat...”

În ultimele săptămâni, neînțelegerile dintre Bianca și Livian au fost din ce în ce mai apăsătoare. Bianca a izbucnit în lacrimi în emisiunea de astăzi din cauza acuzelor lui Livian și tot el a putut s-o liniștească.  „M-a enervat faptul că îmi reproșează o singură chestie care nu înseamnă nimic.

Am aflat și eu alte chestii..”,  a declarat Livian.

Recent, s-a aflat că Bianca și Livian s-ar fi împăcat. Anunțul a fost făcut de vloggerițele Reea și Tina. În emisiunea de astăzi, Bianca a povestit un gest făcut de Livian care ar fi putut duce către o împăcare între cei doi:  „Pe mine m-a deranjat că a spus că eu trag de el. Nu e chiar așa.

El a și recunoscut. Acum două săptămâni am zis că nu vreau să mai rămân, că vreau să închei. După emisiune, a venit și m-a pupat. Deci, ce înseamnă asta? Și el a vrut să stea. Nu numai eu”.( Citeste si: Bianca și Livian, de la extaz la agonie. S-au aruncat cuvinte grele, printre lacrimi: „Îl urăsc!”)

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies