Livian de la "Puterea Dragostei", alături de Bianca Drăgușanu?! Imaginea care i-a dat de gol

livian bianca dragusanu foto
Livian rămâne unul dintre cei mai iubiți concurenți de la "Puterea Dragostei"

Livian de la "Puterea Dragostei" a fost surprins alături de o super vedetă din showbizul românesc.

Livian de la "Puterea Dragostei" rămâne unul dintre cei mai faimoși concurenți ai show-ului. Câștigătorul sezonului doi a reușit să se mențină în topul preferințelor chiar și după ce a părăsit casa dragostei. Recent, o fotografie cu fiul lui Nelson Mondialu a făcut înconjurul internetului. Cu cine a fost surprins fostul iubit al Biancăi Comănici?

Livian de la "Puterea Dragostei" alături de Bianca Drăgușanu

Livian de la "Puterea Dragostei" continuă să-și uimească fanii prin aparițiile zilnice pe care le are pe rețelele de socializare, dar și prin fotografii mai vechi pe care urmăritorii

le descoperă.

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, din nou împreună?! “Bineînțeles că este și Victor..."

Recent, a fost descoperită o poză în care apare fostul iubitul al Biancăi Comănici  alături de Bianca Drăgușanu. Se vede totuși că imaginea este una destul de veche, dat fiind că Livian era un adolescent, iar cea mai frumoasă vedetă din showbiz-ul românesc avea părul roșcat, fiind totuși la fel de răpitoare ca și astăzi.

Citeste si: Bogdan Mocanu, schimbare totală în viața sa: „Sunt un privilegiat”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

livian puterea dragostei bianca dragusanu
Livian reușește să se mențină în topurile preferințelor celor care i-au urmărit pe toți concurenții de la "Puterea Dragostei"[Sursa foto: Instagram]

Pe atunci, cu siguranță Livian nu se gândea că avea să participe la show-ul "Puterea Dragostei" și chiar să câștige. În plus, el a reușit să-și creeze două relații frumoase, care totuși nu au avut un final fericit.

Livian de la "Puterea Drgostei" a lăsat un scurt mesaj după despărțirea de Florentina, cea cu care fanii credeau că va avea o frumoasă poveste de iubire, exact ca în poveștile cu prinți și prințese.

„A fost o perioadă plină de lecții, plină de învățături. Au fost patru luni interesante, cu bucurii, cu regret, o perioadă care s-a încheiat cu o despărțire.

Am ajuns într-un punct mort, am ajuns la concluzia că nu suntem făcuți din același aluat, nu ne potrivim. Am decis să punem punct. Eu fiind oarecum presat. Viața m-a pus în situația în care să am o mână de oameni lângă mine și eu sunt la cârma bărcii, eu conduc barca. Eu am o responsbailitate pentru echipajul meu. Nu trebuie să uit de oamenii din jurul meu”, a declarat Livian de la "Puterea Dragostei" după despărțirea de Florentina.

livian bianca dragusanu surprinsi impreuna
imaginea în care Livian de la "Puterea Dragostei" apare împreună cu Bianca Drăgușanu a făcut înconjurul internetului[Sursa foto: WOWbiz.ro]

Cu toate că Livian este singur la momentul actual, acesta nu uită să fie la fel de optimist ca atunci când era într-o relație și își ține mereu fanii la curent cu toate întâmplările din viața lui.

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bianca Comănici, surpriză de proporții în toiul nopții! A filmat totul pentru fani și iată ce bărbat i-a fost alături!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies