Livian de la Puterea dragostei, amenințări în miez de noapte: „Am dat drumul la clipul care conține toate dovezile”

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei si iubita sa

Tânărul este hotărât să scoată la iveală toate lucrurile pe care le-a ținut secrete despre fosta sa iubită, Bianca Comănici. Ce a transmis la miezul nopții.

Livian de la Puterea dragostei este mai hotărât ca niciodată să spună tot ce știe despre Bianca, fosta sa iubită. La două luni după ce și-au spus adio, Bianca și Livian încă mai au multe lucruri de lămurit, iar câștigătorul celui de-al doilea sezon a făcut un anunț șoc pe contul său de Instagram.

În urmă câteva ore, Livian a anunțat pe contul său de Instagram că este pregătit să dezvăluit toate lucrurile pe care le-a ținut secret în ultimele luni.

„În legătură cu ce am vorbit pe live, dacă vă gândiți cumva la manevre în privința vizualizărilor, să știți că vlogul e pregătit din seara asta și un singur click mă desparte. Dacă simt miros de manevră, tot găsesc o modalitate prin care să îi dau drumul cu sufletul împăcat. Și v-am zis, targetul, pentru că deja se vorbește de aceste manevre și nu va mai fi locul trei.

Dacă atinge locul cinci, am dat drumul la clip, clip care conține toate dovezile și tot, tot, tot. M-am jurat pe familie și pe tot ce am mai scump”, a dezvăluit Livian pe InstaStory.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Bianca de la Puterea dragostei, mesaj pentru susținătorii săi

Bianca de la Puterea dragostei
Bianca de la Puterea dragostei despre Livian[Sursa foto: Captură KANAL D]

De cealaltă parte, Bianca de la Puterea dragostei a vorbit despre sentimentele pe care le mai are pentru Livian și le-a dat un sfat fanilor săi, care sunt hotărâți să îl saboteze pe Livian. Tânăra i-a rugat pe fanii săi să îl susțină pe Livian în cariera sa muzicală și să nu îi mai transmită mesaje negative. Ea vrea să îl vadă fericit pe Livian și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce face acum, după terminarea emisiunii Puterea dragostei.

„Privindu-l pe el in ochi, veți vedea ca exista Tristețe in suflet. Sunt trista. E omul pe care l-am iubit în cea mai grea perioada a vieții. Încă îl iubesc, îl vreau fericit. Dacă el este fericit, și eu sunt. Vreau să-l ajutam, pentru că e singurul om pe care l-am avut alături, nu mi-a greșit cu nimic și merită răsplătit tot binele. Vă rog să îi ascultați piesa, să comentați strict despre melodie, indiferent de părere, sunteți dreptăți.

Iar legat de mine, sunt foarte bine!”, a mărturisit Bianca, pe contul său de Instagram.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies