Livian de la Puterea Dragostei are o nouă iubită?! Iată fotografia care a făcut furori!

livian iubita noua
Livian rămâne unul dintre cei mai iubiți concurenți de la "Puterea Dragostei"

Fostul iubit al Biancăi Comănici și-a surprins urmăritorii de pe rețelele de socializare. Ce fotografie a postat Livian?!

Livian de la "Puterea Dragostei" rămâne unul dintre cei mai apreciați concurenți ai show-ului de la Kanal D. Chiar dacă s-a despărțit de Bianca Comănici și nu mai poate fi vorba despre o împăcare la momentul actual, fiul lui Nelson Mondialu își trăiește viața la maximum și își ține urmăritorii la curent cu fiecare clipă importantă din viața lui. 

Livian de la "Puterea Dragostei" iubește din nou?!

Livian de la "Puterea Dragostei" și Bianca Comănici au decis să facă pace și să vorbească din nou. Chiar dacă despre iubire între cei doi nu mai poate fi vorba, frumoasa brunetă a dezvăluit că totul va fi luat pas cu pas.

Citeste si: Fosta iubită a lui Livian iubește din nou! Cu cine l-a înlocuit pe fostul concurent de la Puterea Dragostei?

livian iubita noua
Livian a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu o tânără misterioasă[Sursa foto: Instagram Livian]

"Am vorbit cu el și am lămurit lucrurile. Nu zic că suntem prieteni, dar și-a cerut iertare, a spus că îi pare rău că m-a făcut să sufăr. Și suntem ok, iar asta e important. S-a întâmplat imediat după revelion așa că... Și-a cerut scuze atunci și suntem ok. Nu vă mai grăbiți așa. Pas cu pas se întâmplă totul. Ce-i cu graba asta?”, spunea Bianca Comănici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: O fostă concurentă de la Puterea dragostei, în prag de nuntă? „Am fost cerută!”

Cu toate acestea, se pare că fostul concurent de la "Puterea Dragostei"  a uitat-o de tot pe fosta iubită. Livian a postat recent o fotografie cu o tânără misterioasă care le-a atras imediat atenția internauților. 

livian puterea dragostei iubita noua
Livian de la "Puterea Dragostei" le-a arătat fanilor o fotografie cu o tânără superbă[Sursa foto: Instagram Livian]

Deși este fotografiată stând cu spatele, se poate observa cât de frumos este părul noii femei din viața lui Livian. De asemenea, tânăra se uită la o fotografie care îl înfățișează chiar pe fiul lui Nelson Mondialu.

Oare să fie acesta semnul că Livian iubește din nou și este mai fericit ca oricând?! Cert este că fostul concurent de la "Puterea Dragostei" își va anunța fanii în cazul în care se va întâmpla ceva major în viața lui, așa cum i-a obișnuit pe toți de-a lungul timpului.

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu s-au despărțit de mai mult timp?! Ce a declarat actorul?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies