Livian de la Puterea dragostei, cu fosta iubită la munte? Bianca va avea un șoc!

Bianca și Livian
Bianca și Livian s-au despărțit

Livian de la Puterea dragostei, surprins cu fosta sa iubită la munte. Imaginile au scăpat pe internet. Ce au făcut cei doi, când s-au văzut filmați.

Surpriză totală la Puterea dragostei. În timp ce Bianca trece prin cele mai grele momente din viața sa, au apărut imagini halucinante cu Livian și cu fosta sa iubită, Teodora.

Cei doi s-au despărțit cu câteva săptămâni înainte ca Livian să intre în casa Puterea dragostei, iar în ultimele luni, aceștia s-au mai văzut de câteva ori.

Citeste si: Gabriel de la Puterea dragostei a fost căsătorit! Ce le-a spus colegilor săi

Pe grupurile de susținere au apărut imagini cu Livian și cu Teodora la munte. Cei doi au mers împreună la Brașov, iar imaginile cu aceștia au ieșit la iveală.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doliu la Puterea dragostei! David trece prin clipe grele: „Sincere condoleanțe”

„Uitați cu cine a fost Livian la Poiana Brașov. Dacă ncii cu dovezile în față nu credeți atunci nu mai este nimic de făcut, urât din partea lui, distribuiți peste tot să vadă lumea fața lui adevărată”, a scris o susținătoare a emisiunii, dezamăgită de comportamentul fostului concurent, pe care l-a susținut luni de zile.

Livian si fosta iubita
Livian si fosta iubita[Sursa foto: Facebook]

Conștient de faptul că este filmat, lui Livian nu i-a păsat că imaginile vor ajunge pe internet.

Bianca de la Puterea dragostei video

Între timp, Bianca de la Puterea dragostei își dorește să aibă parte de mai multă liniște, după ce ultimele săptămâni au pus-o la pământ. După ce a revenit în România, o mulțime de lucruri s-au întâmplat în viața sa. Și-a găsit o locuință în București, a locuit timp de câteva zile cu Livian și toată lumea credea că cei doi se vor împăca.

Însă, Livian a decis să plece înapoi la Cluj, iar Bianca a dezvăluit că nu vrea să spună ce s-a întâmplat între ei și de ce s-au despărțit.

„Știu că nu sună atât de bine vlogul ăsta, însă sunt pe repaus de câteva zile. Psihic încerc să mă relaxez pe cât posibil, pentru că deși nu credeam că am nevoie de odihnă psihică, ei, uite că am ajuns la capătul puterilor.

După aproape două luni de când am ajuns acasă, îmi doresc timp doar pentru mine. Mulțumesc din suflet pentru înțelegere”, a scris Bianca pe contul său de Instagram.



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Doliu la Puterea dragostei! David trece prin clipe grele: „Sincere condoleanțe”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies