Livian de la Puterea dragostei, decizie de ultimă oră legată de iubita sa: „O să vă arăt”

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei si iubita sa, Florentina

Fostul concurent de la Puterea dragostei a luat o decizie neașteptată legată de viața sa personală. Ce a făcut tânărul, în urmă cu puțin timp.

După numai două luni de relație, Livian de la Puterea dragostei a luat o decizie care i-a luat prin surprindere pe toți susținătorii săi. Tânărul este extrem de fericit în noua sa relație și nu ezită să le arate tuturor că a trecut peste relația cu fosta sa iubită.

Fostul iubit al Biancăi a hotărât să își facă încă un tatuaj, de data aceasta unul care să aibă legătură cu noua lui iubită, Florentina Nicoleta.

Livian de la Puterea dragostei și-a anunțat susținătorii că a terminat tatuajul, iar desenul permanent pe care l-a făcut este legat de iubita sa, cu care este de două luni.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Livian de la Puterea dragostei si iubita sa
Livian de la Puterea dragostei si iubita sa, Florentina[Sursa foto: Instagram]

„Acum am venit de la tatuaj, prieteni. Nu diseară, dar zilele acestea o să vă arăt ce a ieșit.

Nu vă zic, o să vă arăt cum mi-a ieșit tatuajul. Mi-am tatuat chipul Nicoletei, unde l-am făcut, o să vă zic”, i-a anunțat Livian pe Instastory pe susținătorii săi.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Mantea, despre foștii concurenți de la Puterea dragostei: „Vreau să fiu mândră de voi”

Andreea Mantea le-a dat mai multor sfaturi foștilor concurenți de la Puterea dragostei și a vorbit și despre relația pe care Livian și Bianca au avut-o:

„Nu știu dacă a jucat sau nu teatru Livian. Cred că sunt niște lucruri mult mai importante, lucruri pe care nu le știm cu siguranță.

Mă rog, poate că eu le știu, niște lucruri pe care ei nu le-au lăsat la suprafață. Ei le știu mai bine și cumva, poate că ei aveau nevoie de această pauză. Consider că Bianca are viața înainte, are un drum foarte important de parcurs, este abia la început și consider că poate că i-a făcut bine această despărțire, pentru că ea nu ar trebuie să se agațe de cineva, sau nu ar trebui să își dorească să depindă atât de mult.
Mi-aș dori să își revină, să se ridice și să își descopere menirea, să își vadă de drum și abia să vadă ce și cum, pentru că este tânără și are tot timpul din lume. Iar Livian este băiat, și-a descoperit menirea, știe ce să facă, ar trebui cumva să îi susținem pe amândoi separat și să sperăm într-o prietenie dacă nu într-o împăcare. Pentru că nu ai de unde ști, ce ți-e scris, ți-e pus în frunte, nu ai cum să te pui de-a curmezișul, că nu ai cum, nu ai ce face.
Eu vreau să îi susțin pe toți, dar doar atât, să nu arunce cu noroi unii în ceilalți, vreau să fiu mândră de voi, v-am mai zis. Atât, trebuie să meargă cu capul drept pe stradă, în rest, ducă-se toate”, a mai spus  Andreea Mantea.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Mariana de la Puterea dragostei a plecat din emisiune: „Mi se ridică sângele în cap”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies