Livian de la Puterea Dragostei i-a spus Biancăi că despărţirea e definitivă! "Te-am părăsit, nu te mai vreau"

Livian de la Puterea Dragostei i-a spus Biancăi că despărţirea e definitivă!
Livian de la Puterea Dragostei i-a spus Biancăi că despărţirea e definitivă! "Te-am părăsit, nu te mai vreau"

Livian a umilit-o pe Bianca în faţa tuturor! Fanii brunetei sunt revoltaţi după ce au văzut cum s-a comportat tânărul cu favorita lor!

Bianca şi Livian nu au mai făcut de ceva timp un vlog împreună însă ieri au apărut, din nou, în faţa camerei, împreună. Cei doi s-au tachinat minute întregi, s-au îmbrăţişat, s-au ciupit şi s-au "smotocit", dar la un moment dat, fiul lui Nelson a avut un comportament pe care fanii brunetei l-au catalogat drept "total nepotrivit.

Citeste si: Înregistrări bombă cu Roxana şi Sergio când întreţin relaţii intime!? Cutremur la Puterea Dragostei!

Aceştia au vorbit despre nişte scene din emisiune, când Bianca a plâns şi a spus că nu mai vrea să fie cu Livian.

" Mă excită când văd că o femeie plânge lângă mine. Imediat am erecţie când ştiu că pot să mă duc la ea să o iau în braţe. Îmi venea să o iau pe Bianca direct când am văzut că plânge, şi aşa nouă luni nu i-am făcut nimic, fară "shaker", n-am făcut ştiţi voi..."

, a spus tânărul.

În timpul acesta, câştigătoarea primului sezon se tot apropia de Livian şi voia să-l pupe, dar acesta o respingea." Te-am părăsit, nu mai vreau să fiu cu tine. Lasă-mă în pace. Eu m-am prefăcut lunile astea. Pot să plâng la comandă", a spus "lupul"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

 

Ei bine, după cum am menţionat şi mai sus, aceste tachinări nu au fost pe placul "bibişorilor" care l-au asaltat pe concurent cu mesaje negative.

" Doamne, Bianca, te rog să îţi revii. Învaţă să fii demnă şi nu mai permite nimănui să te umilească. Vei suferi mai mult din umilinţa ascunsă în gluma acestui băieţel needucat decât dintr-o inimă frântă.

Fii demnă şi iubeşte-te. Nu ai niciun viitor alături de Livian pentru că respectul lui faţă de tine nu mai există", a scris o susţinătoare a Biancăi.

Citeste si: Primele imagini cu Roxana de la Puterea Dragostei după ce s-a bătut cu Andreea Pirui! "Am decis să plec..."

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: „Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a- stirilekanald.ro

Livian a umilit-o pe Bianca în faţa tuturor! "Nu înţeleg de ce o tragi mereu de păr şi de ce eşti foarte agresiv" 

" Acesta este adevăratul caracter al lui Livian. Este la fel ca tatăl lui, că sângele apă nu se face. Tratează femeia la fel ca tatăl lui, fără respect", a comentat cineva.

" Livian, nu te supăra, dar nu îţi înţeleg comportamentul.

Dacă nu mai simţi nimic pentru Bianca, nu înţeleg de ce nu păstraţi o limită. Ai început să vorbeşti foarte urât cu ea, de comportament nici nu mai vorbim. Mare păcat! Nu pot să cred cum am crezut că voi doi vă potriviţi. Sunteţi diferiţi din toate punctele de vedere. Nu înţeleg de ce Bianca îţi permite să o jigneşti şi să o umileşti. Nu înţeleg de ce o tragi mereu de păr şi de ce eşti foarte agresiv", este un alt comentariu postat după vlogul lui Livian.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Ce spune Cătălin Botezatu despre dress code și ce anume se poartă vara aceasta. „Nu întotdeauna ai bani să-ți cumperi.”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies