Livian de la Puterea dragostei, imagini rare din copilărie: „Am crescut sub ochii voștri”

Livian de la Puterea dragostei, imagini rare din copilărie: „Am crescut sub ochii voștri”
Livian de la Puterea dragostei, imagini rare din copilărie: „Am crescut sub ochii voștri”

Cum arăta Livian de la Puterea dragostei în copilărie. Concurentul a scos la iveală mai multe iamgini din copilăria sa.

Livian de la Puterea dragostei a reușit în ultimele luni să fie unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți din casa dragostei.

Fostul iubit al Biancăi Comănici a decis să le facă tuturor susținătorilor săi o surpriză de proporții și să le arate câteva imagini cu el, din copilărie.

Concurentul a fost extrem de discret în legătură cu viața sa personală și, deși tatăl lui, Nelson Mondialu este mult mai dornic să facă dezvăluiri din viața lor, Livian a ținut secretă viața de dinainte de participarea la show-ul din Turcia.

De altfel, în urmă cu câteva luni, Nelson Mondialu a scos la iveală un secret cumplit din viața lor de familie, atunci când a dezvăluit că nu este tatăl lui Livian.

Citeste si: Împăcarea anului la Puterea dragostei! Și-au mai dat o șansă, după un scandal monstru

Tânărul și-a dorit să le mulțumească tuturor celor care îl susțin zi de zi folosind câteva fotografii  și filmulețe de-ale sale din copilărie.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„In ultimii ani am crescut sub ochii voștri.. sunteți haita mea, familia mea, prietenii mei! Multumesc pentru tot ce a fost și ce va urma!🙏🏽🐺❤️”, a scris Livian în dreptul filmulețului în care apare pe Instagram.

 
 
 
 
 
View
this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 

In ultimii ani am crescut sub ochii voștri.. sunteți haita mea, familia mea, prietenii mei! Multumesc pentru tot ce a fost și ce va urma!🙏🏽🐺❤️

A post shared by Savage aF🐺 (@mr.livian) on

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Nelson Mondialu' nu este tatăl lui Livian! Omul de afaceri a dezvăluit cine e: „Sper să nu îmi iau cuțit”

 

Omul de afaceri și-a deschis sufletul și a mărturisit un adevăr cutremurător în fața camerei. În cadrul unui vlog, Nelson Mondialu' a dezvăluit că nu este tatăl adevărat al lui Livian.

Citeste si: Cum arată Alex Turcu de la ”Puterea Dragostei” fără perucă! E greu de recunoscut

„În fine, domnilor, vreau să spun că Pop Nelson Mondial și Pop Nelson Beniamin nu sunt copiii mei, ceea ce a recunoscut-o chiar mama lor. Liana a recunoscut la spital. Mi-a zis că nu este copilul meu și mi-a zis, treaba ta. Și mie mi-a fost dragă.

I-am zis că lasă, ce crește în grădina noastră, e și al meu. Deci domnilor, ca să ne înțelegem, o să spuneți că Nelson, ești un ordinar, ești un mincinos, ești o bestie, pentru că copiii seamănă cu tine. Da, într-adevăr. Ia un câine, cumpără-ți un câine și vei vedea că fața ta ta se va transforma în acel câine. Uită-te că femeia cu care trăiești începe să aibă trăsăturile tale. Darămite copilul. Se coagulează în ADN-ul tău. Lobo și cu Beni nu sunt copiii tăi. Nu se supără, știu. La fiecare le-am spus acel lucru”, a dezvăluit Nelson în luna februarie.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Andreea Pirui, imaginile pe care le vrea șterse! Cum arăta înainte de operațiile estetice!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Horoscop zilnic, 20 septembrie 2024: Trei zodii își schimbă viața radical. Acestea au noroc în carieră și întâlnesc o persoană specială

Bătaie între fetele de la Puterea Dragostei! Daiana a răbufnit şi a început circul!

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies