Livian de la Puterea dragostei, în pat cu o tânără! A șters imediat imaginile

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei s-a despărțit de iubita sa

La scurt timp după ce s-a despărțit de Florentina, Livian de la Puterea dragostei a uimit pe toată lumea. Cum a fost surprins tânărul.

Surpriză de proporții pentru fanii emisiunii Puterea dragostei. La numai câteva zile după ce s-a spus că Florentina a plecat de acasă și l-a părăsit pe Livian, tânărul s-a afișat cu o altă tânără.

De câteva zile, Livian este în culmea fericirii, după ce familia acestuia s-a mărit cu un alt animal de companie. În afară de veveriță, Livian și părinții săi și-au cumpărat un pui de papagal, care a devenit rapid vedeta familiei.

Citeste si: Berna de la Puterea dragostei, dezvăluiri halucinante despre Ella: „A preferat să meargă cu Philip într-o pădure și să facă....”

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Livian s-a filmat în urmă cu câteva ore, în timp ce se joacă în pat cu pasărea, dar ce le-a atras atenția tuturor nu a fost papagalul, ci mâna unei tinere care apare în filmare.

La scurt timp, Livian a decis să șteargă imaginile cu pricina, dar noi le-am salvat la timp.

Citeste si: Andreea de la Puterea dragostei își dorește să revină în casă pentru un concurent: „Mi se face pielea de găină”

Nu se știe, însă, a cui poate fi mâna. Unii susținători speră să fie vorba despre Bianca, în timp ce alții se gândesc la Florentina.

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei si papagalul[Sursa foto: Instagram]

Livian de la Puterea dragostei, mesaj emoționant

Joi, Livian i-a înduioșat pe fanii săi, atunci când a postat un mesaj melancolic pe rețelele de socializare. Fostul concurent de la Puterea dragostei suferă, așa că și-a strigat durerea pe Instagram.

„Să nu îndrăznești să-mi reproșezi niciodată, nici măcar în glumă, că am plecat sau că n-am luptat pentru tine.

Știi și tu, știm amândoi, că am luptat pentru noi până la umilire. Dar pentru ce merită să te umilești, dacă nu pentru iubire? Și am închis ochii de multe ori, i-am închis chiar și atunci când trebuia să privesc atent în jurul meu. Iar tu? Tu ai vrut doar să ai siguranța că orice ai face, eu nu voi pleca și voi rămâne acolo pentru tine. Și ai reușit să faci asta.
Până mi-am călcat pe inimă și am plecat.”, a scris Livian pe rețelele de socializare. Zilele trecute, Andra Volos, Bianca și Berna au ieșit în oraș, iar în urma unei provocări, Bianca a fost nevoită să îl sune pe Livian, cu număr ascuns. Se pare că acest lucru a nemulțumit-o pe Florentina, care a decis să pună punct relației.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Bogdan Mocanu se întoarce la "Puterea Dragostei"?! Ce a declarat câștigătorul sezonului 1

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies