Livian de la Puterea dragostei, întâlnire neașteptată în Istanbul: „Bianca fără Livian și Livian fără Bianca nu există”

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei a plecat in vacanta

Fostul concurent de la Puterea dragostei a avut parte de o revedere neașteptată în Instanbul.

Surpriză de proporții pentru fanii lui Livian de la Puterea dragostei. Câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii a plecat în vacanță împreună cu iubita sa, Nicoleta. Cei doi au ales un oraș familiar lui Livian, Istanbul, acolo unde a locuit timp de un an de zile.

Livian a fost dat de gol că se află în orașul turcesc chiar de către Renat, fostul său coleg cu care s-a înțeles extrem de bine.

Cei doi au păstrat legătura și după eliminarea lui Renat din concurs, iar susținătorii lui Livian și-au adus aminte de cuvintele lui Renat și i-au scris lui Livian pe contul de Instagram:

Livian si Renat
Livian si Renat in Istanbul[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Vorba lui Renat: Bianca fără Livian și Livian fără Bianca nu există sper că ai înțeles asta acum și ți-ai amintit 🌕❤️🌄/ Bianca este prea frumoasa si prea inteligenta pentru Livian.

El se potriveste perfect cu Nicoll, urati si cu un nivel de inteligenta ce lasa de dorit. Ma bucur pentru Bianca ca a scapat de un astfel de specimen”, au comentat internauții în dreptul imaginii cu Livian și cu Renat.

Renat de la Puterea dragostei a vorbit despre întâlnirea cu Livian

După această întâlnire, Renat a decis să lămurească situația, mai ales că unii fani ai emisiunii l-au certat pentru că a păstrat legătura cu Livian, care acum nu mai este cu Bianca.

Vreau să știți că nu am nicio problemă, cu toți concurenții sunt bine. Nu vreau să dau nume. Nu suntem obligați să iubim pe cineva, dar trebuie să avem respect mereu. Cine să fie, să fie, și chiar dacă iubim, și chiar dacă nu iubim. Am uitat să vă spun tuturor, cine vine în Istanbul, sau dacă acum este să îmi scrieți în privat să ne găsim.

Dacă nu mă găsiți voi pe mine, nu e problemă, vă găsesc eu”, a transmis Renat pe contul său de socializare.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Berna de la Puterea dragostei vrea să își facă o operație estetică: „Să-i arăt lui Philip ce a pierdut”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies