Livian de la Puterea dragostei, planuri de viitor cu Bianca: „O iau de unde este ea și plecăm”

Livian de la Puterea dragostei, planuri de viitor cu Bianca: „O iau de unde este ea și plecăm”
Livian de la Puterea dragostei, planuri de viitor cu Bianca: „O iau de unde este ea și plecăm”

Livian de la Puterea dragostei, planuri de viitor cu Bianca, înainte de marea finală. Ce vrea să facă fiul lui Nelson Mondialu cu fosta sa iubită.

Mai sunt doar patru zile până la marea finală a emisiunii Puterea dragostei. Livian și Bianca se luptă pentru marele premiu, chiar dacă nu mai formează un cuplu din luna februarie.

Multe persoane s-au întrebat de ce Livian nu a rămas la București cu Bianca ori de ce nu a luat-o la el, la Cluj-Napoca. Ultimele luni nu au fost ușoare pentru cei doi, care au încercat să își rezolve problemele, înainte de a decide dacă pot sau nu să mai formeze un cuplu.

Livian a intrat pe contul său de Instagram, unde a făcut mai multe Instastory despre planurile sale de viitor.

„Și încă ceva. Nu băgați în seamă nimic din ce nu vine de la mine. Deja se simte că este teren alunecos, e teren minat, se încearcă tot felul de bazaconii, însă noi le luăm și le îndepărtăm.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Dezvăluiri despre relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei! Bruneta a făcut dezvăluiri șocante

Acum am citit că se zvonește că eu vin la București că mă duc în excursie cu nu știu cine și cu nu știu cine. Total greșit. Dacă stau mai mult la București, o să vin cu Petzy și cu Sami, poate hermanito. Și dacă mă duc într-o excursie, singura persoană de sex feminin cu care mă duc într-o excursie, singura este Comănici.

O să o iau de unde este ea, nu Țăndărei, cum se numește Brăhășești, dacă nu este la București și plecăm, unde nu este coronavirus, văd eu”, a dezvăluit Livian pe contul său de Instagram.

Bianca, dezvăluiri despre Livian: „Îmi văd de treaba mea”

La rândul său, Bianca a vorbit despre ce a aflat despre fostul său iubit.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Adrian Iancu de la ”Puterea Dragostei!”, dezvăluiri despre scandalurile cu Jador și Bogdan Mocanu! Ce spune despre cei doi rivali

„Eu sunt în București, el la Cluj. Mr. Livian are treabă în Cluj. Eu am avut destul de multe treburi în ultimul timp. Nu trebuie să ne luăm după story-uri, el îmi spune mereu că e lângă mine. Vorbesc cu Livian în aceste zile, am vorbit în fiecare zi, vorbim și la telefon.

L-am întrebat când vine la București, dar nu mi se dă niciun răspuns.

Nu vrea să-mi spună când vine, oricum o să vină pentru că pe 26 iulie trebuie să filmăm finala. Vrea să mă ia prin surprindere, ce vrea să facă nu știu. El are impresia că mă prinde cu vreunul pe aici, cred eu. Din păcate pentru el, eu sunt prea liniștită, cumințică și îmi văd de treaba mea.

Mă ocup de pagina mea care-mi ocupă foarte mult timp, de Youtube. Am început un proiect cu Mary, nu o să vă spun ce,” a mărturisit Bianca, potrivit wowbiz.ro, referitor la dezvăluiri despre relația lui Livian cu Bianca de la Puterea Dragostei.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ramona de la Puterea Dragostei, declaraţii halucinante! "Mă mut cu Livian"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies