Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre nunta cu Bianca: „Suntem două persoane care ne iubim”

Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre nunta cu Bianca: „Suntem două persoane care ne iubim”
Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre nunta cu Bianca: „Suntem două persoane care ne iubim”

Ce a transmis Livian în cadrul unui vlog. Ce spune despre sentimentele pe care le are pentru Bianca și dacă se poate ajunge la nuntă.

Livian a făcut un live, în care a vorbit despre ultimele zile la Puterea dragostei, în care fanii emisiunii au fost extrem de mirați să vadă ce s-a întâmplat cu Bianca și cu Livian.

Zilele trecute, vloggerițele Reea și Tina au dezvăluit că cei doi s-au împăcat, după patru luni de la despărțire. Concurenul nici nu a negat, dar nici nu a confirmat această veste, dar a dezvăluit ce se întâmplă între cei doi.

„A fost un episod. S-au întâmplat mai multe lucruri, în lanț, dar bine. Vă povestesc imediat. Suntem toți împreună, cu bune și cu rele. Mă bucur că ne înțelegem. Ce s-a întâmplat astăzi este de râsul plânsului. Tot răul spre bine. Uitați cum sunt ochii mei, înmuiați în sinceritate și iubire. Am mai fost lup în blană de oaie. Anul acesta a fost un an nebun, atâta lume m-a susținut și a roit în jurul meu, m-au înălțat acești oameni.

Nu doar că am învățat ce înseamnă să fiu iubit și să iubesc. Am învățat ce înseamnă să știi că nu poți să te exteriorizezi. Mi se ridică părul pe mine, am experimentat niște sentimente speciale. Sunt mișcat. Trebuie să fiu calculat, că o singură mișcare îți poate schimba mersul vieții, bineînțeles că trebuie să fiu calculat.

Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre nunta cu Bianca: „Suntem două persoane care ne iubim”
Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre nunta cu Bianca: „Suntem două persoane care ne iubim”

Citeste si: Andra Volos, prinsă în fapt. L-a atins pe Bogdan Mocanu în zona intimă. Momentul a fost surprins de camere

Sper să ne vedem în țară, fiindcă eu o să vin cât de curând. Azi a fost o tornadă de sentimente, de stări. Nu vreau să găsesc scuze, nici mie, nici Biancăi. Toată altercația a dus un zâmbet pe buzele unora. Suntem două persoane care ne iubim, care avem sentimente unul pentru celălalt și ne-am promis să ne apărăm unul pe celălalt. Se zvonește că pe data de 15 iunie se dă drumul la turism și la zboruri, iar eu îmi voi vedea de drumul meu spre casă”.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Ce spune Livian despre nunta cu Bianca

În cadrul live-ului, Livian a făcut o declarație care i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, primele declarații despre împăcarea cu Livian: „A plâns ca un bebeluș”

Primul lucru pe care o urmăritoare i l-a spus lui Livian a fost să se însoare cu Bianca. Aceasta a spus că le stă foarte bine împreună și că este fanul lor încă de la începutul emisiunii. Livian nu a evitat să răspundă la această întrebare, despre căsătorie și i-a spus fetei că nu este pregătit încă.

Fan: Livian, să te însori!

Livian: Să mă însor? Crezi tu că-s pregătit?

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Fan: Da! Cu Bianca. Hai că sunt fanul tău de la Madrid. E cea mai bună fată.

Livian: Nu zic. Are foarte multe calități, dar din păcate nu merge. E din vina amândurora”, a mai spus Livian.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Bianca și Livian, de la extaz la agonie. S-au aruncat cuvinte grele, printre lacrimi: „Îl urăsc!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies