Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre relația cu Renata: „Fata asta...”

Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre Renata
Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre Renata

Livian de la Puterea dragostei a făcut lumină în legătură cu zvonurile cu privire la o iubită cu care ar fi de două luni în Turcia.

Livian de la Puterea dragostei a rupt tăcerea după ce mai multe poze cu Renata,presupusa lui iubită din Turcia, au făcut înconjurul internetului. Concurentul a mărturisit că nu a avut niciodată o legătură amoroasă cu Renata, ei fiind doar prieteni.

„Mă, câteodată eu nu vă înțeleg. V-ați luat de fata asta, de Renata. Mi-e prietenă, n-am avut nimic cu ea niciodată. Vă luați de ea, puneți poze și îi scrieți.

N-aveți educație deloc. Întrebați-mă dacă am avut ceva cu fata aia, sunt bărbat, nu mi-e rușine să recunosc. N-am avut nimic, nu mă mai asociați cu ea”, a mărtusit Livian, la Instatsory.

Citeste si: Primele imagini cu bătaia în care au fost implicați Jador și Mario Fresh! Manelistul a dat primul pumn în scandalul de la Mamaia

Citeste si: Ella, mesaj halucinant după ce Jador și Mario Fresh au fost bătuți în club: „Neimportante...”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cântăreț celebru, decizie grea de dragul carierei! Ce face Karym pentru a avea, din nou, succes

Primele imagini cu Renata, presupusa iubită a lui Livian Puterea dragostei!

Au fost facute publice primele imagini cu Renata, presupusa iubita a lui Livian de la Puterea dragostei.

Din primele informatii cei doi au avut o relatie in trecut, pe vremea cand Livian avea doar 20 de ani.

In prezent, Renata ar fi studenta in Turcia si cei doi si-ar fi reluat relatia de mai bine de 2 luni. Tanara este bruneta acum si a suferit mai multe interventii estetice.

In urma cu cativa ani, pe vreme cand ea si Livian au avut o relatie de iubire, Renata era blonda si naturala. In prezent este total schimbata, pare o alta persoana.

Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre Renata
Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre Renata

Livian si Renata s-au intalnit si in Romania, in vacanta

"O cheama Renata si este fosta lui Livian. A fost cu ea cand avea 20 de ani. Cand a fost el in vacanta in Romania s-a intalnit cu ea. Am inteles ca fata asta lucreaza ca dansatoare prin cluburi. Are foarte multe operatii si este total alta persoana acum, fata de vremurile cand era cu Livian si era blonda", sunt informatiile facute publice de Reea si Tina pe vlog. 

VEZI AICI FOTOGRAFIA CU EI DE PE VREMEA CAND ERAU INTR-O RELATIE!   Renata era blonda la acea vreme, nu avea operatii si este de nerecunoscut. In fotografia de acum aproximativ 7 ani, Livian sta în genunchi în fața Renatei, imitind o cerere în căsătorie, însă în loc de inel are în mână un teanc de bani.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

CUTREMURĂTOR! Brigitte Sfăt, declarații uluitoare despre Ilie Năstase. ”Mi-a fost frică să nu moară înaintea mea! Nu aș fi suportat!”

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Părerea Biancăi despre Antoni și Rebecca: „Sunt două pietre tari. M-aș aștepta la un conflict”. Ce a spus fosta concurentă de la „Casa iubirii” despre relația lor

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies