Livian de la Puterea dragostei s-a logodit: „O iubesc”

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei s-a logodit 

Livian de la Puterea dragostei trăiește cele mai frumoase momente din viața lui, după ce iubita sa a acceptat cererea în căsătorie.

Surpriză totală la Puterea dragostei! Livian Nelson Pop, fostul concurent al emisiunii, s-a logodit cu tânăra cu care se iubește de mai multe luni de zile. Cei doi au făcut anunțul cel mare în urmă cu puțin timp, pe contul lor de socializare.

După despărțirea de Bianca Comănici, Livian a fost cuplat timp de câteva luni cu o tânără din București, pe nume Florentina.

Relația lor nu a durat prea mult timp, iar Livian a decis să fie mai precaut și să nu își mai expună viața privată pe rețelele de socializare.

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei și iubita lui în deșert[Sursa foto: Instagram]

De Sfântul Valentin, Livian a postat o fotografie din deșert cu iubita sa, alături de descrierea: „Șefu lu’ sefa mea 👑” și cei doi au primit o mulțime de complimente.

Citeste si: Iasmina Halas, dezvăluiri despre separarea de Mihai Florea: „Mă rup de oamenii toxici din viața mea”


Însă, se pare că relația dintre cei doi este mai serioasă ca niciodată, căci luni seara, Livian a postat o imagine în care îi ține mâna iubitei sale, care are un superb inel chiar pe degetul inelar, alături de descrierea: „Te iubesc”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Livian de la Puterea dragostei s-a logodit

Logodnica lui Livian este extrem de discretă și a ales să aibă contul privat, mai ales că știe, probabil, că va primi o mulțime de mesaje de la fanii lui Livian.

Citeste si: Adelina și Radu de la Puterea Dragostei, reacție după zvonurile că s-au despărțit: „Frustrarea e mare că am câștigat”

 

Livian
Livian s-a logodit cu Alexandra[Sursa foto: Instagram]

„Un moment extraordinar de mare. Când sunt emoționat, sunt agitat. M-au agitat să fac unul dintre cele mai importante mesaje în viață. Cererea în căsătorie, în logodnă. M-am hotărât să îi cumpăr inelul și nu am știut cum să îi dau. A zis că vrea să mergem la Escape room și am zis să las inelul printre indicii. Dacă termină jocul și evadează, atunci este vrednică. Este singurul model din țară.

Nu există alt model din țară. Fug la mașină să le las astea. Ea este în magazin, la raionul cu apă. Trebuie să le ascund. O iubesc. Ce trece timpul, parcă ieri dădeam Bacul. Vă uitați la mine cum fac cerere în căsătorie.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Eu nu pot să stau dacă iau un cadou. Turbez, mă agit. Așa și invers, trebuie să iau cadoul. Mergem, căutăm, cad semnele zodiacale, amândoi Fecioară. Petzy a agitat spiritele. Vine ultima etapă a jocului. O masă veche.

M-am așezat într-un genunchi. Auziți, când s-a deschis ușa. M-am dezechilibrat. Am ajuns la -1 în parcarea subterană. Trebuie modificat puțin inelul, rămâne amintire”, a povestit Livian pe YouTube.

 

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cristina Mihaela, dezvăluiri cu ochii în lacrimi după finala Puterea Dragostei, sezonul 4: „Mi-a fost dat să unesc suflete”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies