Livian de la „Puterea Dragostei” și-a spus adevărata părere despre Cristina Mihaela! Cum a vorbit câștigătorul emisiunii despre prezentatoarea show-ului?

Livian puterea dragostei
Livian a fost în casa „Puterea Dragostei”, în calitate de invitat special.

Câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei”, Livian, a făcut o scurtă vizită în casa iubirii, acolo unde a avut ocazia să o cunoască pe noua prezentatoare a emisiunii, Cristina Mihaela Dorobanțu.

Livian de la „Puterea Dragostei” a fost unul dintre cei mai iubiți concurenți ai emisiunii din toate timpurile, nu doar din cel de-al doilea sezon, pe care l-a și câștigat, de altfel. Tocmai din acest motiv, fanii acestuia își doreau enorm de mult să îl vadă pe tânăr în casa iubirii, după despărțirea de Bianca Comănici, însă visele le-au fost spulberate odată ce Livian de la „Puterea Dragostei” s-a afișat alături de noua sa iubită, Florentina.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei și Nicoleta s-au despărțit? Anunțul trist: „Am avut niște discuții”

Livian de la Puterea Dragostei
Livian, declarații de ultim moment după revenirea din Turcia.[Sursa foto: Instagram Mr. Livian]

Cu toate acestea, Livian a revenit în faimoasa casă a emisiunii de pe Kanal D, chiar dacă doar pentru o zi, chiar dacă în calitate de invitat special. După ce a discutat despre noii concurenți, despre fetele și băieții prezenți la „Puterea Dragostei”, fiul lui Nelson Mondialu a decis să le comunice prietenilor săi virtuali și adevărata părere pe care o are despre Cristina Mihaela Dorobanțu, noua prezentatoare a show-ului.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Scandal de proporții la „Puterea Dragostei”! Livian și Alexandra, schimb de replici acide, chiar sub ochii telespectatorilor!

Livian puterea dragostei
Livian a fost în casa „Puterea Dragostei”, în calitate de invitat special.[Sursa foto: Instagram Mr. Livian]

Livian de la „Puterea Dragostei” a avut numai cuvinte de laudă la adresa prezentatoarei show-ului matrimonial, Cristina Mihaela

Deși a petrecut destul de puțin timp în casa iubirii, Livian a reușit să își formeze o părere despre persoanele care iau parte la filmările celui de-al treilea sezon. Într-o postare realizată pe contul său de Instagram, Livian a povestit întreaga experiență și „Lupul”, așa cum se recomandă chiar el, și-a dezvăluit și adevărata părere pe care o are deste Cristina Mihaela, prezentatoarea „Puterea Dragostei”. Cuvintele tânărului au fost unele extrem de frumoase, iar Livian de la „Puterea Dragostei” a lăudat-o pe moderatoarea show-ului matrimonial.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei, mesaj neașteptat despre Flori: „Am un anunț foarte important de făcut”

Livian de la Puterea Dragostei
Livian de la „Puterea Dragostei”, dezvăluiri despre noii concurenți ai show-ului matrimonial.[Sursa foto: Instagram Mr. Livian]

"Am fost în casa Puterea Dragostei alături de domnișoara prezentatoare Cristina, care face o treabă excepțională și care, sincer să vă zic, eu cunosc omul așa după prima examinare și am știut că sub aspectul ăla de blândă are...(n.red.-

o consideră deșteaptă) și asta este cel mai important. Despre concurenți...sunt plini de potențial, numai unul și unul.", a declarat Livian de la „Puterea Dragostei”, după revenirea din Turcia.



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Tragedia lui Hamude Dawoud continuă! Tatăl și fratele lui se află încă în pușcărie: „Sunt distrus”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies