Livian, declaraţii uluitoare despre sarcina Biancăi de la Puterea Dragostei! "Bebeluş"

Livian de la Puterea dragostei:
Livian de la Puterea dragostei: "Da, e gravidă Bianca. Este în trei luni"

Bianca Comănici însărcinată. Livian de la Puterea dragostei a făcut declarații incredibile, într-un vlog publicat joi seară. Concurentul a mărturisit că Bianca este gravidă.

Livian, unul dintre cei mai iubiți concurenți de la Puterea dragostei, a făcut declarații uimitoare. Mai în glumă, mai în serios, din cauza faptului că Bianca are o dereglare a menstruației, cei doi s-au dus cu gândul că ar fi însărcinată.

Bianca Comănici însărcinată.  Livian de la Puterea dragostei a reușit să stârnească reacții în lanț în mediul online, după ce a declarat că Bianca este gravidă în 3 luni.

Concurentul a glumit pe seama acestui lucru și chiar a lăsat să se înțeleagă faptul că nu este exclus chiar să fie însărcinată.

Livian de la Puterea dragostei: "Da, e gravidă Bianca. Este în trei luni"
Livian de la Puterea dragostei: "Da, e gravidă Bianca. Este în trei luni"

Bianca Comănici însărcinată. Livian de la Puterea dragostei, primele declarații despre presupusa sarcină a Biancăi

"E gravidă Bianca, da. Da, am vorbit cu Bianca astăzi. Deja trebuie să ne uităm după cărucioare, pampers. Un copil o să aveți sau doi? Dacă e ca mine, doar un copil.

Nu face față la mai mult. Nu fac mișto, nu i-a mai venit de 3 luni. Ea nu acceptă sarcina, îi e frică. Și-a pus și asta în buze și îi e frică. Și-a făcut analize. I-a zis și medicul că dacă își pune în buze, corpul de apără. Acum așteaptă analizele, dar îi e frică.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Ea zice că așteaptă să-i vină, că întârzie. Eu i-am spus să privească lucrurile altfel, că poate este însărcinată. Acum mă certați că spun că Bianca e gravidă. Că glumesc pe seama asta. Dacă aș spune că nu este, mă certați că de ce spun asta, nu vreau un copil cu Bianca, orice aș spune nu este bine. Ea e paranoică acum. Îi e frică să nu pățească ceva bebelușul.

Am întrebat-o la ce se gândește acum, că nu a venit de 3 luni, a zis că ea așteaptă să-i vină. I-am spus să se gândească invers, că este. Dacă chiar ar fi gravidă, vă fac maine un clip și vă spun ce aș face, listă cu toate lucrurile pe care le-aș face de bucurie", a declarat Livian de la Puterea dragostei pe vlog.

Livian de la Puterea dragostei, despre noua intervenție estetică a Biancăi

Livian și Bianca de la Puterea dragostei par să fie din nou din ce în ce mai apropiați. Recent, concurentul a vorbit despre ultima intervenție chirurgicală a fostei lui iubite.

A fost dorința lui Livian sau Bianca de la Puterea Dragostei a luat decizia de una singură? Bianca a postat recent mai multe story-uri pe pagina ei de Instagram în care și-a anunțat fanii că urmează să facă o mică schimbare.

Ea a ajuns pe mâna esteticianului și a a decis să-și pună acid hialuronic în buze. În ultimul videoclip postat pe pagina lui de Youtube, Livian a vorbit despre intervenția estetică a fostei lui iubite.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, dezvăluiri terifiante despre bătaia cu Daiana! ”Mi-a smuls un smoc de păr și a fost la un pas să mă taie cu cioburile”! Declarații exclusive de la Istanbul

Întrebat de o fană dacă este nervos din cauza intervenției Biancăi, el a schimbat puțin povestea. Nu a dat detalii despre intervenția estetică a fostei lui iubite, cu care s-a zvonit că s-ar fi împăcat. În stilul său caracteristic, Livian a făcut și o glumă.

„Acid în buze? Alta-i realitatea! Nu m-am mai putut răbda! M-am certat cu ea și ne-am bătut. Nu-i nicio intervenție, m-am certat cu Bianca și de acolo i s-au umflat buzele”, a declarat Livian, după care a început să râdă.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Bianca Drăgușanu s-a împăcat cu Victor Slav după despărțirea de Alex Bodi?! Cum s-a dat de gol

IMAGINI RARE cu Meghan Markle în costum de baie! Ce BOMBĂ SEXY e soția Prințului Harry. A arătat TOT în aceste fotografii!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, please! Festival 2025. Cand are loc evenimentul și cât costa biletele

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies