Livian, despre filmulețele compromițătoare cu Ramona: „Sunt chestii aiurea”

Livian, despre filmulețele compromițătoare cu Ramona: „Sunt chestii aiurea”
Livian, despre filmulețele compromițătoare cu Ramona: „Sunt chestii aiurea”

Livian, despre filmulețele compromițătoare cu Ramona și despre zvonurile că ar fi bătut-o pe Bianca. Ce a transmis concurentul în urmă cu puțin timp.

Livian a vorbit despre cele mai arzătoare întrebări ale susținătorilor Puterea dragostei, după ce a revenit în România.

Duminică are loc finala Puterea dragostei, iar Livian a făcut un live în care a vorbit despre planurile sale de viitor.

„Nu, nu sunt la București. Pornesc mâine sau poimâine, dar nu știu dacă mâine dimineață sau când. Da, mă întâlnesc cu ea. Nu știu cât timp stau la București.

Urmează să colaborez în mai multe proiecte, câteva colaborări o să fie și cu Bianca, sper că o mare parte din ele să alături de ea, vă garantez că o să aveți mai multe surprize. Niște surprize foarte plăcute, care o să vă umple sufletul. Bianca e la București. Nu știu ultimele detalii despre gala Puterea dragostei. Planul meu era să stau la Bianca. Tata o tolerează pe Bianca. M-am întâlnit cu Jador.
Încă nu s-a aflat cine câștigă emisiunea, se află abia duminică. Nu există nicio problemă cu Ramona. Nici Bianca nu mai stă la Mary, nici eu nu o să stau la Mary.

Citeste si: Doi concurenți din casa „Puterea Dragostei” și-au plătit colegii să-i voteze în marea finală

Am auzit ceva zvonuri despre niște filmulețe cu Ramona, dar niște zvonuri.

Se aude că am fost cu Ramona, total neadevărat. Bineînțeles că voi păstra legătura cu Bianca după gală. Mi-e dor de Bianca, deși vorbim.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din cabina prezentatoarei Puterea dragostei sezonul 3! Unde s-a pozat Cristina Mihaela Dorobanțu?

Cât timp rămâne la București Livian

Hai să lămurim de ce nu îi mai urmăresc pe băieți. O să stau o perioadă la București, să mă mut e puțin spus. A venit vorba că eu am încercat să o sărut pe Ramona în emisiune. Ce penibil este zvonul ăsta. Dacă voiam să fac asta, o sărutam afară, nu se mai supăra nici Bianca și nu pierdeam parcursul emisiunii.

Toată lumea se gândește logic. O să revin cu mai multe detalii după ce se termină totul, cum am dirijat eu acțiunile mele, totul. Mă trezesc eu că în nu știu ce live a vorbit Philip că eu am bătut-o pe Bianca și că are nu știu de filmuleț cu mine și cu Ramona. Eu nu cred chestiile astea. Sunt chestii aiurea, nu am văzut live-ul.

Livian, despre filmulețele compromițătoare cu Ramona: „Sunt chestii aiurea”
Livian, despre filmulețele compromițătoare cu Ramona: „Sunt chestii aiurea”

Nu pot să vă zic de ce nu ne mai avem la urmăriți. O să vedeți în ultimele zile, înainte de finală. Din punctul meu de vedere, eu îmi am prietenii pe Instagram. Cum au procedat ei, eu în ochii lor nu eram prieteni”, a spus Livian pe live-ul său.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Primele imagini din cabina prezentatoarei Puterea dragostei sezonul 3! Unde s-a pozat Cristina Mihaela Dorobanțu?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies