Livian, gest şocant la întâlnirea cu Bianca! Uite ce i-a făcut la masă, în văzul tuturor!

Livian, gest şocant la întâlnirea cu Bianca! Uite ce i-a făcut la masă, în văzul tuturor!
Livian, gest şocant la întâlnirea cu Bianca! Uite ce i-a făcut la masă, în văzul tuturor!

Livian de la Puterea Dragostei, gest şocant la întâlnirea cu Bianca! Uite ce i-a făcut, recent, la masă, în văzul tuturor! Nu a mai reuşit să se controleze!

Relaţia dintre Bianca şi Livian este încă un mister pentru foarte mulţi fani ai emisiunii Puterea Dragostei. Deşi susţin că nu mai sunt împreună, cei doi sunt mereu unul lângă celălalt, se tachinează, se pupă, fac vlog-uri şi îşi declară des dragostea. Iar gestul pe care fiul lui Nelson Mondialu' l-a făcut în urmă cu puţin timp, când a mers la masă cu fosta lui iubită nu a părut deloc...prietenesc.

Livian, gest incredibil la întâlnirea cu Bianca! I-a ridicat fusta, în văzul tuturor!

Dar să vă spunem despre ce este vorba. Protagoniştii noştri au mâncat împreună şi, ca de obicei, au glumit, au flirtat şi s-au comportat ca doi porumbei. La un moment dat însă, lucrurile au scăpat de sub control, tânărul punându-i Biancăi mâna pe picior, în partea superioară, şi ridicându-i rochia.

Cu zâmbetul pe buze, bruneta a reacţionat imediat." Ce faci, măi?", a întrebat ea.

Citeste si: Raluca Munte si-a facut aparitia in casa "Puterea dragostei"! Cu ce scop s-a intors Raluca in emisiune? Cum a decurs reintalnirea sa cu Livian, dupa schimbul de replici acide lansate in mediul online!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

După episodul acesta, cei doi s-au apropiat şi mai mult, iar fanii au sperat că, în sfârşit, se vor săruta şi se vor împăca. Nu a fost însă aşa, Livian ferindu-se, din nou, de buzele fostei lui iubite, spre dezamăgirea fanilor care le priveau vlog-ul.

Bianca a spus că nu poate fi doar prietenă cu Livian

" Am întrebat-o pe fosta mea iubită ce ar face dacă ar intra o fată în casă, pentru mine, şi m-ar vedea stând de vorbă cu ea.

Mi-a zis că s-ar aranja, s-ar îmbrăca sexy şi mi-ar face nişte semne îndrăzneţe, dar nu obscene. Mi-a plăcut de ea că a fost bandită. Nu a spus că ar face crize de gelozie şi că ar bate-o pe fata respectivă, cum fac femeile nebune. Sunt mândru de ea că nu gândeşte aşa şi că e hoaţă
", a spus, zâmbind, Livian.

Citeste si: Ella de la Puterea dragostei, mesaj surprinzător: „Voi iubi veșnic...”

Imediat, Bianca s-a apropiat de el şi i-a şoptit că nu-i poate fi prietenă." Eu nu pot să fiu amica ta pentru că-mi vine să te sărut mereu şi mi-e teamă că viitoarea ta iubită o să mă bată", a fost replica ei în timp ce încerca să-l seducă pe fostul ei prieten. Bruneta a încercat să-l sărute, dar acesta s-a ferit, a împins-o cu degetul şi s-a îndepărtat de ea.



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Reacția Andreei Tonciu, după ce Bianca Drăgușanu le-a făcut „sorcove” pe concurentele de la ”Bravo, ai stil! Celebrities”: „Prietena mea nu a făcut o jignire”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies