Din iubiți au devenit dușmani?! Livian o atacă extrem de dur pe Bianca de la Puterea Dragostei

Livian-o-atacă-pe-bianca-puterea-dragostei
Livian-o-atacă-pe-bianca-puterea-dragostei

La doar câteva zile de la despărțire, adevărul a ieșit la iveală. După o relație frumoasă, Livian o atacă extrem de dur pe Bianca Comănici.

Din iubiți putem spune că au devenit cei mai mari dușmani, mai ales că se atacă imediat cum prind ocazia. Livian și Bianca, marii câștigători ai emisiunii Puterea Dragostei sezonul 2, și-au spus „adio” pentru totdeauna cu doar câteva zile în urmă, dar se pare că au avut destul timp la dispoziție pentru a uita sentimentele care i-au unit atâta timp.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei, foarte apropiată de un bărbat cunoscut! Nimeni nu ştia că între ei există o relaţie!

Cu doar câteva ore în urmă, Livian a postat câteva citate care erau cu siguranță dedicate fostei sale iubite, Bianca Comănici. Bărbatul a vorbit despre loialitate, iubire, dar și despre trădare, semn că s-a întâmplat ceva grav între ei, din moment ce Livian a atacat-o atât de dur pe Bianca.

Livian-o-atacă-pe-bianca-puterea-dragostei
Livian-o-atacă-pe-bianca-puterea-dragostei

„Nu-mi vorbi mie despre loialitate. Încă păstrez secrete de-ale oamenilor care aruncă cu noroi în mine,” a dezvăluit Livian, pe contul său de Instagram.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Iar la adresa Biancăi, fiul lui Nelson Mondialu nu a spus nici măcar un cuvânt pozitiv! Livian a explicat că e dezamăgit de ea, de deciziile pe care le-a luat și de promisiunile pe care le-a încălcat!

„Nu te urăsc, sunt doar dezamăgit pentru că te-ai transformat în tot ceea ce ai jurat că nu vei fi vreodată,” a mai adăugat el.

Livian-o-atacă-pe-bianca-puterea-dragostei
Livian-o-atacă-pe-bianca-puterea-dragostei

Citeste si: Berna de la Puterea Dragostei visează la o nuntă mare! Fosta concurentă așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment!

Relația Biancăi Comănici cu Livian a fost o minciună?! „N-au fost niciodată împreună”

Bianca Comănici și Livian de la Puterea Dragostei s-au despărțit la doar câteva săptămâni după ce au câștigat marele premiu, iar o mare bombă a fost aruncată! Nu doar că ruptura este acum definitivă și iremediabilă ci se pare că cel mai iubit cuplu de la Puterea Dragostei nu a

fost niciodată împreună cu adevărat, susțin două vloggerițe celebre.

Livian-o-atacă-pe-bianca-puterea-dragostei
Livian-o-atacă-pe-bianca-puterea-dragostei

Potrivit acestora, cei doi tineri, Bianca și Livian, au elaborat o strategie pentru a intra în grațiile publicului și pentru a câștiga marele premiu al emisiunii Puterea Dragostei. Publicul, însă, nu și-a dat seama de acest lucru, așa că au votat „Puterea Dragostei” prezentă între Bianca și Livian doar de dragul aparențelor!

Citeste mai mult: Relația Biancăi Comănici cu Livian a fost o minciună?! „N-au fost niciodată împreună”



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Andreea Mantea, fosta prezentatoare „Puterea Dragostei”, este gata de nuntă?!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies