Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”

Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”
Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”

Ce au făcut Livian și Bianca de la Puterea dragostei în pauza dintre filmări. Cei doi au filmat întregul moment și l-au publicat pe contul de socializare.

Livian și Bianca au decis să își spună adio, după mai bine de șase luni de relație. Cei doi sunt în continuare apropiați, așa că mulți fani au sperat că se vor împăca și vor forma din nou un cuplu puternic.

Însă, după scandalul în care a fost implicată Bianca, Livian a evitat să spună clar dacă mai vrea să formeze un cuplu cu Bianca, dar au avut câteva tentative în care au fost apropiați, ca în vremurile bune.

Citeste si: Bianca de la Puterea Dragostei are o soră foarte frumoasă! Puştoaica este "febleţea" brunetei!

În urmă cu câteva ore, Livian a reușit să o surprindă pe Bianca în timpul unei pauze dintre filmări. Concurentul s-a apropiat de ea și i-a spus:

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”
Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”

„Auzi, cu toate că suntem cum suntem și așa, tare mi-e dor de tine și aș vrea să mângâi băiatul”, i-a spus Livian fostei sale iubite pe contul de Instagram. „Băiatul” la care se referea Livian este o jucărie, pe care concurentul din casa Puterea dragostei o poartă la curea, chiar în zona intimă.

Bianca de la Puterea Dragostei are o soră foarte frumoasă! Puştoaica este "febleţea" brunetei!

Bianca Comănici este una dintre cele mai îndrăgite concurente de la "Puterea Dragostei". Frumoasa brunetă a câştigat primul sezon al show-ului matrimonial şi a încasat premiul "favorita săptămâniii" de nenumărate ori.

Citeste si: Jador, noi declarații despre Vulpița. Ce a spus artistul despre nouă vedetă de pe Youtube

Ei bine, în ciuda popularităţii câştigate şi a sentimentelor puternice pe care le are pentru Livian, deşi nu mai este iubita lui, protagonista noastră este copleşită de dorul de familia ei.

Tânăra a mărturisit, de câteva ori, în emisiune, că a fost în pragul depresiei pentru că le simte lipsa apropiaţilor ei.

"Cred că sunt singura concurentă care nu a mai fost acasă de aproape un an. Mi-e greu, mi-e tare dor de familia mea. Nu pot să spun, aici mi-e bine, îl am pe Livian lângă mine, el mă încurajează, dar deja dorul de casă mă macină, sunt în depresie.

Am și vorbit cu Andreea Mantea despre asta, poate voi reuși să merg și eu acasă măcar câteva zile", declara Bianca acum ceva timp. Vezi AICI cum arată surioara Biancăi.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Jador de la Puterea Dragostei, amendat de Poliție! Ce nereguli a comis solistul? ”Nu știm că trebuie să...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies