Livian s-a întors la Puterea dragostei?! Pentru cine a intrat în casă

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei și Bianca

Livian s-a întors la Puterea dragostei? Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce are de gând pe viitor, după ce a ajuns în Turcia joi seara.

Livian s-a întors la Puterea dragostei! Câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii Puterea dragostei a dezvăluit și pentru cine a revenit în casa Puterea dragostei.

Joi, Livian i-a luat pe toți prin surprindere, atunci când a postat un Instastory din Turcia, iar târziu în noapte, acesta a dezvăluit și ce face acolo.

Citeste si: Scandal la Puterea dragostei! Doi concurenți au chemat escorte la hotel

La începutul lunii august, Nelson Mondialu l-a dat de gol și a spus că fiul său se întoarce în casa Puterea dragostei.

Livian de la Puterea dragostei
Livian de la Puterea dragostei în Turcia[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Nu știu câți dintre voi ați ghicit destinația mea finală, însă aceasta este Turcia. Și ca să vedeți toate detaliile pentru cine mă întorc la Puterea dragostei, știu că nu am apărut la televizor, însă lupul e lup”, a dezvăluit Livian pe Instastory în urmă cu câteva ore.

„Și aici vreau să vă gândiți voi și să îmi dați voi răspunsul. Pentru care fată credeți că oconașul s-a întors în Turcia, a bătut atâta drum din București până în Turcia? ”, a mai spus acesta pe vlog.

Citeste si: Livian de la Puterea dragostei a ajuns în Turcia! Primele declarații

Tatăl lui Livian, declarații despre intrarea în casă a fiului său

Nelson Mondialu vrea ca fiul său să fie fericit și a dezvăluit că acesta va reveni în casa care l-a făcut celebru.

„Lobo pleacă în sezonul 3. Nu pleacă cu Bobocioaia (nr. Bianca Comănici), pentru că are interdicție pe Turcia. Are interdicție pe Turcia, știți cum stă treaba, nu are rost ca să ne zăpăcim.

Pleacă în sezonul 3.

Dar până să plece, mai durează încă vreo trei săptămâni – cinci săptămâni, pentru că nu că ar fi pus ochii pe vreo gagică, ci vrea să își găsească iubirea.

De când a venit acasă, doar ascultă piese cu ”ai ochii de migdală„, ”inima ta mă rănește”, sunt o groază de piese care…o să fie Top Secret! Nu dau numele la restul…dar să știți că Lobo nu se întoarce pentru bani.

El vrea, într-adevăr, să își găsească iubirea în emisiune. Acum el are niște planuri cu Bobo, ei trebuie să prezinte niște firme de haine. (…) O să aibă de lucru până în septembrie spre final”, a spus tatăl lui Livian la începutul lunii august.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Livian de la Puterea dragostei a ajuns în Turcia! Primele declarații

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies