Livian și Bianca de la Puterea dragostei s-au despărțit! De ce s-a ajuns la acest lucru

Bianca
Bianca

Concurentul a dezvăluit ce îl deranjează la iubita sa.

După un weekend greu în care nu și-au vorbit deloc, Livian și Bianca de la Puterea dragostei i-au luat pe toți prin surprindere. Concurenții s-au despărțit astăzi, iar Livian a explicat ce s-a întâmplat în ultima perioadă între ei. În timp ce Bianca voia să îi facă o surpriză iubitului ei, Livian a reușit să o surprindă așa cum nu s-ar fi așteptat vreodată.

Fiul lui Nelson Mondialu' a stat zile întregi să se gândească la relația pe care o are cu Bianca și și-a dat seama că nu mai poate continua.

Bianca și Livian
Bianca și Livian

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, amenințată chiar înainte de a naște ”Sunt oameni care nu au Dumnezeu”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Jador, mesaj ŞOCANT pentru Ella, după ce a ieşit din casă! Îţi vine să plângi!

Citeste si: Prima reactie a Andrei Volos dupa scandalul declansat de Hamude! Ce replica i-a dat dupa ce el a acuzat-o ca e falsa si nerecunoscatoare!

„Amândoi suntem tari. Și tu vrei să conduci, și eu vreau să conduc. Te iubesc și te respect, nu am ce comparații să fac. A fost cel mai greu weekend. Nu m-am putut abține, tot ți-am scris.

În ultima zi nu mai puteam, voiam să ne vedem, așa îmi era dor de tine. De câteva luni tot discutăm. Realizez că e bine câteva zile, e și la noi probleme. Am crezut că o să treacă, dar este doar o flamă, nu e o flacără puternică și care să se mențină. O să fii tot timpul fetița mea, oricât timp o să treacă, ești fata mea tot timpul, toată viața.
Și te protejează tati tot timpul, toată viața, tati o să aibă grijă”
, i-a dezvăluit Livian Biancăi, după șase luni de relație și după ce toți credeau în povestea lor.

Bianca
Bianca

Cum a reacționat Bianca

Cu lacrimi în ochi, Bianca a reușit să îl surprindă pe Livian cu puterea de care a dat dovadă.

„Îți respect decizia, nu am ce să îți zic.

Chiar e OK, serios. O să îmi treacă. Nu are rost să zic unele chestii. Că aș fi făcut și aș fi trecut peste orice”, i-a spus Bianca lui Livian.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Jador, mesaj ŞOCANT pentru Ella, după ce a ieşit din casă! Îţi vine să plângi!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies