Livian și Florentina au dat vestea ca mare, se pregătesc de botez! „Anunț de gradul 0!”

Livian și Florentina
Livian și Florentina se pregătesc să fie nași de botez.

Livian de la Puterea Dragostei este extrem de fericit alături de Florentina, noua sa iubită, și se pare că lucrurile în relația celor doi evoluează foarte repede, motiv pentru care se pregătesc de botez.

Chiar dacă formează un cuplu de puțin timp, este evident că legătura dintre Livian de la Puterea Dragostei, fiul lui Nelson Mondialu, și iubita sa, Florentina, este extrem de puternică! Pe canalul său de YouTube, „Lupul”, așa cum este poreclit Livian, a făcut un anunț important, care a luat pe toată lumea prin surprindere.

Astfel, câștigătorul celui de-al doilea sezon al emisiunii „Puterea Dragostei” și iubita sa, Florentina, se pregătesc de...

botez! Iubita lui Livian a fost deja acasă la părinții lui Livian, la Nelson Mondialu și Liana, iar cei doi o plac foarte mult pe tânăra care i-a furat inima fiului lor.

Livian și Florentina
Livian și Florentina, sărut pasional în fața camerelor de filmat.[Sursa foto: Captură YouTube]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Livian și Florentina se pregătesc de botez pentru că vor fi nași!

După ce au fost în vacanțe împreună, și-au cunoscut prietenii, dar și familiile, Livian și Florentina devin din ce în ce mai serioși atunci când vine vorba despre sentimentele existente între ei. Totuși, toate evenimentele importante la care au participat până acum sunt nimic în comparație cu ce urmează, pentru că fostul concurent de la Puterea Dragostei și actuala sa iubită vor deveni părinți spirituali pentru fiul unui prieten.

Mai mult, Livian și Florentina vor fi nași de botez, acesta fiind un pas extrem de important pentru orice cuplu! Unul dintre prietenii ardeleanului urmează să devină tată pentru prima oară, așa că i-a ales ca nași de botez pe Livian, fost concurent la Puterea Dragostei, și Florentina.

"Întâlnire de gradul 0, anunț de gradul 0. Nu știu dacă v-am mai zis, dar se întâmplă ceva dubios, dar dubios la modul ăla plăcut.

O să fiu naș, o să fiu un fel de unchi pentru că iubitul celei care va naște îmi este ca și un frate. Am crescut alături de el. Respectivul nu-i nimeni altul decât Cartonu. Iubita lui Cartonu, Cartonița. Andrada o cheamă, cred că Andrada. Acum mergem să ne întâlnim cu Cartonu, cu Andrada, cu Marius.", a dezvăluit Livian.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Andra Volos și Iancu Sterp sunt cel mai nou cuplu din showbiz?! Au fost dați de gol chiar de o fană! „E o mincinoasă!”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies