Livian și noua iubită, surprinși în pat: „Dragostea este singurul joc în doi...”

Livian si iubita
Livian si iubita in pat

Livian și noua sa iubită sunt mai apropiați ca niciodată, iar de câteva zile se află în București și sunt nedespărțiți. Cum au fost surprinși cei doi.

Relația dintre Livian și noua iubită, Florentina, a luat prin surprindere pe toată lumea. Fanii emisiunii și susținătorii Biancăi și ai lui Livian au sperat până în ultima clipă că cei doi se vor împăca și vor fi împreună. Din păcate, Livian a decis să plece la Cluj la părinții săi, iar săptămâna trecută fostul concurent și noua iubită au început să se afișeze împreună.

Cei doi au ajuns la București, iar Florentina a decis să își ducă iubitul în locurile pe care le frecventează.

Astfel, Livian și Florentina au ajuns la sală, unde s-au distrat de minune, apoi au mers la un magazin pentru echipamente sportive.

Citeste si: Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! ”Nu l-a iubit niciodată pe Jador!” Declarația care o va bulversa total pe brunetă!

„Atunci când nu ai copilărie”, l-a filmat Florentina pe iubitul său în timp ce se plimbă pe trotinetă, extrem de fericit.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bianca Comănici a vorbit despre o ceartă dură avută cu Livian! "M-a sunat fostul meu iubit..."

 Pe pagina sa de Instagram, tânăra a fost impresionată de imaginea cu ea și cu Livian din pat, pe care a distribuit-o un susținător al cuplului, alături de un mesaj impresionant.

Livian si iubita in pat
Livian si iubita in pat[Sursa foto: Instagram]

„Dragostea este singurul joc în doi în care amândoi pot câștiga”, este mesajul din dreptul imaginii.

Citeste si: Mari îl atacă pe Livian după ce a spus că nu mai avea sentimente pentru Bianca din martie: „Cea mai tare minciună”

Bianca Comănici a povestit că, acum ceva timp, s-a certat cu Livian din cauza fostului ei iubit  

Bianca Comănici nu îi poate înțelege comportamentul lui Livian și a vorbit despre cearta pe care a avut-o cu fiul lui Nelson Mondialu.

" Eu ştiu ca Livian m-a iubit. Am simţit asta şi nu sunt un om uşor de păcălit. Este un bărbat gelos, dar nu mă deranja neapărat asta. La un moment dat m-a căutat fostul meu iubit. Mi-a dat doar un mesaj cu "Ce faci?", nimic ieşit din comun.

I-am arătat lui Livian imediat, să nu creadă că îi ascund ceva, dar tot s-a supărat şi mi-a făcut reproşuri. A zis că sigur am mai vorbit cu el, că altfel nu mi-ar fi scris", a declarat Bianca în urmă cu două zile.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Bianca, atac dur la Ella de la Puterea dragostei! ”Nu l-a iubit niciodată pe Jador!” Declarația care o va bulversa total pe brunetă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies