Liviu Vârciu, declarații după nunta din Grecia, cu Anda. Ce spune actorul despre marele eveniment din viața lui. „Eu nu-mi imaginam că mă pot opri la o femeie.”

Liviu Vârciu, declarații după nunta din Grecia, cu Anda. Ce spune actorul despre marele eveniment din viața lui.  „Eu nu-mi imaginam că mă pot opri la o femeie.”
Liviu Vârciu, declarații după nunta din Grecia, cu Anda. Ce spune actorul despre marele eveniment din viața lui. „Eu nu-mi imaginam că mă pot opri la o femeie.”

Liviu Vârciu a vorbit despre unul dintre cele mai importante momente din viața lui. Actorul a făcut nunta recent în Grecia.

Liviu Vârciu, cunoscutul și îndrăgitul actor, a luat prin surprindere pe toată lumea, în momentul în care a făcut declarații despre nunta lui, care a avut loc în secret, în Grecia. Evenimentul special s-a întâmplat recent, iar în cadrul emisiunii Un Show Păcătos, au fost difuzate și câteva fotografii din timpul nunți. Îndrăgitul prezentator TV a mărturisit că nu își imagina că se poate opri la o femeie, deși spune că nu a înșelat vreodată. 

„Eu nu-mi imaginam că mă pot opri la o femeie. Bine, nici voi, nici mama. Nu am crezut niciodată în viața mea că eu, deși am zis de foarte multe ori că nu am înșelat, doar că nu mă atașam. Nu credeam treaba asta. Conceptul acesta de amantă, eu nu am glumit.”, a spus Liviu Vârciu.

Ce are Anda în plus față de celelalte femei care au trecut prin viața lui Liviu Vârciu

Citește și: Ce schimbare a făcut Carmina, fiica lui Liviu Vârciu. Tânăra a postat rezultatul pe rețelele de socializare. “Asta e schimbarea perfectă!”

Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu și Anda Călin[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: “Niște copii nu definesc o relație. Nu pot spune că a fost foarte greu de «dresat».” Anda Călin vorbește despre căsătoria cu Liviu Vârciu și despre cum a reușit să îl schimbe pe acesta

Cât despre ce are Anda față de celelalte femei din viața lui, acesta a spus că răbdarea, tăria de caracter și umorul sunt cele care l-au convins că trebuie să rămână lângă ea. Și-a dat seama încă din primul moment că își doresc să meargă mai departe, mai ales după ce au venit copiii. Evenimentul surprins în fotografii este unul plin de tandrețe, cu marea în spate, iar prezentatorul a purtat un costum rupt parcă din peisaj.

Frumoasa lui soție a avut o rochie tip sirenă, care i-a pus corpul în valoare.  „Tărie de caracter, răbdare și umor, are foarte mult umor negru, umor englezesc. (Nr. Ce are Anda în plus față de alte femei). Râde doar ea când face glume, dar s-a ținut de mine și de familia noastră. Mi-am dat seama că e din prima, cum au venit copiii, tot să ne dorim. La noi nu e o problemă sau să ne plictisim, ne mai și certăm.
E moldoveancă, Berbec, imaginează-ți.”,
a mai spus actorul.

Liviu Vârciu și Anda Călin
Liviu Vârciu și Anda Călin[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

„E un nebun! Oricum eu am fost bătut și de mama și de tata și de profesori!” Ce relație au, de fapt, Liviu Vârciu și Nea Mărin

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ce s-a întâmplat cu verigheta Iuliei Albu? Mihai Albu explică decizia surprinzătoare

VIDEO Bianca și Patrick, discuție între patru ochi. Tânărul îi mărturisește că se simte bine în preajma ei. „Până la urmă nu contează nimic mai mult decât iubirea.”

Ayaz îi recunoaște dragostea lui Asiye. Ce se întâmplă în episodul de azi al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”? Vezi online live episodul de marți, 17 septembrie, începând cu ora 20:00

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies