Liviu Vârciu respectă tradițiile de Înălțarea Domnului! Ce nu face astăzi prezentatorul TV: „Este păcat...”

Liviu Vârciu respectă tradițiile de Înălțarea Domnului!

Liviu Vârciu respectă tradițiile de Înălțarea Domnului!

Pe data de 2 iunie creștinii sărbătoresc Înălțarea Domnului, zi trecută în calendarul ortodox cu cruce roșie. Tradițiile și obiceiurile sunt respectate de foarte multe persoane, printre ele numărându-se și Liviu Vârciu. Ce nu face astăzi prezentatorul TV?

Ca multe alte sărbători din an, și Înălțarea Domnului are o serie de tradiții și obiceiuri pe care credincioșii le respectă cu mare atenție. Liviu Vârciu, cunoscutul prezentator de la noi, nu se abate de la reguli, astfel că i-a îndemnat pe toți urmăritorii lui să se relaxeze așa cum se cuvine în această zi.

Citeste si: Ce înseamnă sărbătoare cu cruce roșie

Liviu Vârciu respectă tradițiile de Înălțarea Domnului!
Liviu Vârciu respectă tradițiile de Înălțarea Domnului![Sursa foto: Instagram]

Ce nu face Liviu Vârciu de Înălțarea Domnului

Liviu Vârciu este o prezență foarte activă în mediul online, însă astăzi a stat departe de glumele și bancurile pe care obișnuia să le facă în fața tuturor. Prezentatorul le-a dat un sigur sfat fanilor care îl urmăresc la fiecare pas- să se relaxeze și să amâne pentru un timp treburile casnice.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Dragilor, să aveți o zi binecuvântată azi. Nu faceți curat că este păcat. Așa că stați frumos acasă și relaxați-vă”, le-a spus Liviu Vârciu fanilor de pe Instagram-ul personal.

Citeste si: Mesaje de LA MULȚI ANI! pentru ziua de naştere (aniversară)

Rugăciunea aducătoare de minuni pe care trebuie să o reciți de Înălțarea Domnului

Fiind o sărbătoare notată cu cruce roșie în calendar, nu este bine să facem treburi casnice, ci să mergem la slujba de la Biserică și să ne rugăm pentru binele nostru. Iată o rugăciune făcătoare și aducătoare de minuni pe care este foarte bine să o reciți în această zi sfântă:

Citește și: Robi de la ''Casa Iubirii'', imagini inedite alături de ''iubirile'' din viața lui: "Te iubesc!" Despre cine este vorba - kanald.ro

Citește și: TEST IQ: Ecuația care poate fi rezolvată doar de genii în 10 secunde- stirilekanald.ro

„Stăpâne Doamne Iisuse Hristoase, Cel Ce, pogorându-Te din cer la cele de pe pământ ca om, ai înălţat, ca un Dumnezeu milostiv, firea noastră cea căzută, Cel Care apoi ai străbătut tăria cerului şi ne-ai unit pe noi cu Tatăl, la Tine cădem cu smerenie şi ne rugăm, Mântuitorule: trimite peste noi toţi Duhul Tău cel dătător de har, de lumină, de iubire şi de pace lăuntrică! Goneşte de la noi, ticăloşii, gândurile rele care ne tulbură, căci ştii, Cunoscătorule de inimi, cât de mare este războiul lăuntric la care suntem supuşi.

Vindecă rănile noastre sufleteşti şi luminează ochii cugetelor noastre! Tu ştii că însetează de Tine inimile noastre ca un pământ uscat! Aşadar, trimite harul Tău, Doamne, ca să ne sature foamea şi să ne adape setea, căci pe Tine Te dorim şi de Tine însetăm, Lumina Adevărului, Dătătorul mântuirii. Ajută-ne, Doamne, să ne trezim din somnul greu al păcatului şi să ne înălţăm cugetele şi simţirile noastre la cer, pentru a ne împărtăşi şi noi de bucuria veacului ce va să fie.

Amin!”



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Rugăciunea de dimineață. Cum să te rogi după ca să-ți meargă bine toată ziua

OOPS! Andreea Mantea, cu trupul mai DEZGOLIT ca niciodată! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat TOT la vedere

Andreea Bălan, veste de ultim moment despre relația cu Victor Cornea, când toți credeau că se căsătoresc

Cum a arătat cea de-a doua rochie de mireasă purtată de Anda Adam la nunta cu Joseph Eudor Mohaci

Motivul pentru care Simona Pătruleasa nu își dorea să se căsătorească: „Nu mă așteptam...”

UPDATE Bacalaureat 2024 proba scrisă la Limba și literatura română: Acestea sunt subiectele de azi pentru profilul real

Câte pisici sunt în imagine? Puține persoane reușesc să dea răspunsul corect


Cookies