Liviu Vârciu și Anda Călin pregătesc festivitatea de botez a băiatului lor! Află când are loc petrecerea

Liviu Vârciu și Anda Călin pregătesc festivitatea de botez a băiatului lor! Află când are loc petrecerea
Liviu Vârciu și Anda Călin pregătesc festivitatea de botez a băiatului lor! Află când are loc petrecerea

Liviu Vârciu și Anda Călin au împreună doi copii, Anastasia și Matei. Cel mic a fost botezat în luna octombrie a anului trecut, iar în toamna anului acesta îi vor organiza o petrecere cu mulți invitați.

Liviu Vârciu și Anda Călin formează unul dintre cele mai apreciate cupluri. Cei doi au împreună doi copii făcuți din iubire, Anastasia și Matei. Cu toate că Liviu Vârciu postează deseori fotografii cu Anastasia pe rețelele de socializare, cu Matei se întâmplă fix contrariul. Liviu a dorit să-l țină departe de privirile curioase ale publicului. 

Botezul fiului celor doi a avut loc în luna octombrie a anului trecut, dar din cauza restricțiilor și a pandemiei, Liviu și Anda au amânat petrecerea de botez pentru toamna anului acesta.

Artistul și iubita lui au făcut la fel și în cazul fetiței lor. Anastasia a fost botezată în martie 2018, urmând ca petrecerea să aibă loc în mai.

Citeste si: Liviu Vârciu și Anda Călin, pregătiți pentru cel de-al treilea bebeluș?

Liviu Vârciu și Anda Călin pregătesc petrecerea de botez a fiului lor 

Liviu Vârciu și Anda Călin își doresc o festivitate cu mulți invitați pentru a sărbători botezul fiului lor.

Cei doi părinți speră să nu existe din nou restricții care să împiedice ca această petrecere să aibă loc. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Vom face petrecerea în toamnă, undeva în septembrie, nu am fixat data încă. Matei are un an și aproape două luni și vom organiza o petrecere cu mulți invitați.

Sperăm să putem petrece și că nu vor fi din nou restricții” , a spus Anda Călin.

Citeste si: Liviu Varciu va fi din nou tatic! Iubita artistului este insarcinata in trei luni

Povestea lui Liviu Vârciu și a Andei Călin

Anda Călin și Liviu Vârciu formează un cuplu din 2016 și s-au mutat împreună în anul 2017.

Deși sunt foarte secretoși în ceea ce privește relația lor, Anda a povestit cu mici detalii pe Instagram cum l-a cunoscut pe Liviu Vârciu. Aceștia și-au întâlnit privirile într-un restaurant, unde artistul a făcut primul pas către ea.

M-am cunoscut cu Liviu (n.r. – Liviu Vârciu) într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat. Mi-a scris câteva luni și primul lucru pe care mi l-a spus a fost că speră că merită așteptarea.

Suntem împreună de patru ani și câteva luni', a povestit Anda Călin la InstaStory.

Sursă foto: Instagram Liviu Vârciu 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies