Liviu Vârciu și iubita sa, Anda, au devenit părinți în secret

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a născut un băiețel
Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a născut un băiețel

Cele două vedete sunt în culmea fericirii, după ce a venit pe lume băiețelul pe care l-au așteptat cu nerăbdare.

Bucurie imensă pentru unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Așteptarea a luat sfârșit. Anda Călin și Liviu Vârciu au devenit părinți din nou, după ce au păstrat timp de câteva luni secretul în privința sarcinii.

După două fetițe, Liviu Vârciu este în culmea fericirii, după ce partenera sa de viață a născut un băiețel superb. Deoarece au fost extrem de discreți în privința acestei sarcini, Liviu și Anda și-au dorit să țină secretă data nașterii, iar acum abia așteaptă să se reunească și să petreacă tot timpul cu micuțul.

Citeste si: Veste minunată în showbiz! A devenit mamă, în urmă cu puțin timp

Cântărețul și-a dorit foarte mult să devină tată de băiat

Momentan niciunul dintre ei nu a făcut publice imagini cu bebelușul, însă toată lumea știe că Liviu Vârciu și-a dorit foarte mult să devină tată de băiat. Iată că acum dorința i s-a îndeplinit, iar acum așteaptă cu sufletul la gură să-și țină copilul în brațe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Veste incredibilă în showbiz! Dana Rogoz a născut!

Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a născut un băiețel
Anda Călin, iubita lui Liviu Vârciu, a născut un băiețel

„Liviu îşi doreşte băieţel pentru că are deja două fete. Anda este o mămică grijulie şi abia aşteaptă să îşi ţină în braţe al doilea copil”, mărturisea în urmă cu câteva luni o persoană apropiată cuplului, conform sursei citate.

Citeste si: A născut în secret! O cunoscută vedetă din România a devenit mamă. Nimeni nu a știut că a fost însărcinată

La numai câteva luni după ce au devenit părinții primului copil, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au despărțit, dar și-au mai dat o șansă și s-au împăcat după câteva luni. Pentru că a vrut să o protejeze pe iubita sa, Liviu a refuzat în ultimele luni să participe la emisiuni TV și a preferat să fie mereu invitat prin videocall.

Dintr-o relație anterioară, Liviu Vârciu mai are o fată, pe nume Carmina, care a împlinit 18 ani,



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Este însărcinată! Vedeta a dat vestea cea mare în lacrimi de fericire!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies